Eleni Giokos: Η δημοσιογράφος του CNN που είναι σε καραντίνα στην Αθήνα

Ελένη Γκιόκος

Mε θέα την Ακρόπολη έστειλε την ανταπόκρισή της στο CNN, το πρωί η Ελληνίδα δημοσιογράφος Eλένη Γιόκος, που είναι σε καραντίνα στην Αθήνα, Η δημοσιογράφος ήρθε στην Ελλάδα από χώρα της Νότιας Αφρική και σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, όποιος εισέρχεται στη χώρα από χώρα που είναι στην “κόκκινη λίστα” πρέπει να μπει σε καραντίνα.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή της στο twitter χρησιμοποίησε τη βαλίτσα της για να φέρει το λάπτοπ στο επιθυμητό ύψος. “Πιτζάμες, σύζυγος κα μωρό. Έτοιμη να μιλήσω με το CNN για το τι χρειάζεται να βγεις από μία “κόκκινη χώρα”” έγραψε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος.

Σε επόμενο σχόλιό της τόνισε ότι η ελληνική “κυβέρνηση με έχει βοηθήσει πολύ. Το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι πολύ εξυπηρετικό. Το φαγητό τέλειο. Έχουν προσπαθήσει να κάνουν αυτήν την εμπειρία όσο πιο ευχάριστη όσο πιο ευχάριστη μπορεί να είναι η καραντίνα. Τώρα πώς θα επιβιώσω με ένα τετράχρονο για δέκα μέρες” αστειεύτηκε η Ελένη Γιόκος.

Η Ελένη Γιόκος βρισκόταν στην Αφρική με την οικογένειά της. Η δημοσιογράφος κάνει αρκετές αναρτήσεις μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου και μοιράστηκε και έναν διάλογο που είχε με την κόρη της Κλειώ, στον οποίο υπόσχεται στη μικρή ότι θα την πάει στην Ακρόπολη μόλις βγουν από την καραντίνα.

Ποια είναι η Eleni Giokos

Η δημοσιογράφος γεννήθηκε στη Λήμνο. Μαζί με την οικογένειά της έφυγαν για το Γιοχάνεσμπουργκ. Έχει εργαστεί για κορυφαία ενημερωτικά site της Νοτίου Αφρικής, ως οικονομική ανταποκρίτρια, όπως τα CNBC Africa, ENCA και Bloomberg ΤV.

Η δουλειά της αναγνωρίστηκε από το CNN και έτσι η Eleni Giokos ανήκει στο δυναμικό του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου. Επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι την Ελλάδα.

Exit mobile version