Έλενα Παπαρίζου: Τι αποκαλύπτει για το επεισόδιο με συμμαθητή της στο δημοτικό – “Ουσιαστικά ήθελα εκδίκηση”

“Πλέον καμιά φορά με ξαφνιάζει αυτή η αντίδραση που είχα σαν παιδί, η επιθετικότητα, γιατί ουσιαστικά ήθελα εκδίκηση”, είπε η Έλενα Παπαρίζου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Προσωπικά” με την Έλενα Κατρίτση, το απόγευμα της Κυριακής.

Μεταξύ άλλων, η Έλενα Παπαρίζου περιέγραψε ένα περιστατικό από τα σχολικά της χρόνια, όταν χτύπησε ένα αγοράκι, γιατί την κορόιδεψε για το επίθετό της. Μίλησε επίσης για την αγάπη της για την πρώτη της δουλειά ως σερβιτόρα στο εστιατόριο του πατέρα της.

“Τον έδειρα. Πρώτη δημοτικού με κορόιδεψε, του αντιμίλησα και έφαγα μία μπουνιά. Ήμουν μαύρη γύρω από το μάτι τον πρώτο μήνα”, ανέφερε η Έλενα Παπαρίζου και συνέχισε, λέγοντας: “Και μετά στην 4η δημοτικού ήρθε η ευκαιρία στο ολοήμερο στη Σουηδία”.

“Έτυχε μια μέρα να αργήσει η μητέρα μου και η μητέρα του παλικαριού και έγινε αυτό που έγινε. Βρήκα την ευκαιρία γι’ αυτό που με πλήγωσε βασικά, όχι ότι θεωρώ ότι είναι σωστό, πλέον καμιά φορά με ξαφνιάζει αυτή η αντίδραση που είχα σαν παιδί, η επιθετικότητα, γιατί ουσιαστικά ήθελα εκδίκηση. Και η εκδίκηση είναι σκληρό πράγμα για ένα παιδί κανονικά”, εξομολογήθηκε.

Η Έλενα Παπαρίζου αναφέρθηκε και στα καθήκοντά της, όταν δούλευε στην οικογενειακή επιχείρηση, και επισήμανε ότι η καλύτερη κληρονομιά που της έδωσαν οι γονείς της δεν είναι άλλη από το να αγαπά το κάθε τι με το οποίο καταπιάνεται επαγγελματικά.

“Τις ημέρες που δεν έπρεπε να πηγαίνω σχολείο και έλειπε η γιαγιά μου και δεν μπορούσε κάποιος να με προσέξει πήγαινα στο εστιατόριο. Λίγο λάντζα, λίγο σκούπισμα, αλλά έτσι είναι οικογενειακές επιχειρήσεις. Νομίζω είναι η καλύτερη κληρονομιά που μου έχουν δώσει οι γονείς μου. Να αγαπάω αυτό που κάνω, ό,τι και αν είναι αυτό. Άλλωστε, γι’ αυτό πάντα λέω ότι εγώ τα αγαπάω τα εστιατόρια. Βέβαια είναι δύσκολη δουλειά, συνήθως λέω ότι είναι μία δουλειά σκλαβιάς”, σημείωσε.

“Ως πρώτο μου επάγγελμα ήμουν σερβιτόρα στο εστιατόριο του μπαμπά μου, αλλά παράλληλα και που ήμουν σερβιτόρα, έπρεπε να κάνω κι άλλα 2000 πράγματα πίσω από το σερβίρισμα”, κατέληξε η Έλενα Παπαρίζου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ