Miley Cyrus: Φήμες για νέο σύντροφο στη ζωή της

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φημολογούμενη σχέση της Miley Cyrus.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός είναι ελεύθερη τα τελευταία δύο χρόνια. Ύστερα από τον χωρισμό της με τον Cody Simspon το 2020, δεν ξανά έκανε κάποια σχέση. Αυτό όμως φαίνεται να άλλαξε τώρα, καθώς ένας νέος άντρας μπήκε στη ζωή της. Πρόκειται για τον drummer, Maxx Morando. Οι φήμες περί σχέσης ξεκίνησαν να γίνονται έντονες όταν οι δυο τους εντοπίστηκαν να περνάνε μαζί την παραμονή της Πρωτοχρονιά στο Miami.

Η Miley Cyrus παρουσίασε το New Year’s Eve Party Special στο NBC μαζί με τον κωμικό Pete Davidson. Κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων από τα γυρίσματα περνούσε χρόνο με τον Morando και μάλιστα απαθανατίστηκαν να χορεύουν και να κρατιούνται χέρι-χέρι. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι το The Daily Mail έφερε στη δημοσιότητα μερικές εικόνες στις οποίες οι δύο μουσικοί φιλιούνται. Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα λοιπόν υποθέτουμε ότι μάλλον δεν είναι απλά φίλοι, αν και κανένας τους δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ακόμη κάτι.

Cyrus

Μια κοντινή πηγή τους πάντως δεν διστάζει να κάνει αποκαλυπτικές δηλώσεις για το πιθανό ζευγάρι. “Η Miley και ο Maxx είναι όντως μαζί και πιο χαρούμενοι από ποτέ. Ο Morando βρισκόταν backstage με τη Cyrus και τον Davidson και περνούσαν πολύ καλά. Ήταν όλοι φιλικοί ο ένας με τον άλλον και διασκέδαζαν” ανέφερε ο insider. Πρόσθεσε επίσης ότι το νέο it-couple ήρθε πιο κοντά εξαιτίας της μεγάλης αγάπης που τρέφουν για τη μουσική.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HollywoodLife (@hollywoodlife)

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ