“Δεν με αφορά η σέξι εικόνα”

“Δεν με αφορά η σέξι εικόνα”

 

Η Κλέλια Ρένεση μιλά για την αναγνωρισιμότητα, τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχεται και για τον “Άνθρωπο της βροχής” όπου πρωταγωνιστεί.

 

-Πρωταγωνιστείτε στο “Rain Man-Ο άνθρωπος της βροχής”, ένα πολυβραβευμένο και δοκιμασμένο έργο. Αυτό προσθέτει ασφάλεια ή άγχος;

“Κανείς μας δεν έχει μπει στη διαδικασία της σύγκρισης. Το στοίχημα είναι να υπηρετούμε το κείμενο και τους χαρακτήρες. Δεν γίνεται να συγκριθούμε ούτε με το κινηματογραφικό έργο γιατί είναι διαφορετικά πράγματα. Αλλά ούτε με το διασκευασμένο θεατρικό που έχει ανέβει στο Λονδίνο και στο Παρίσι για λόγους οικονομικούς, Budget και διάφορους άλλους λόγους. Εμείς προσεγγίζουμε την αλήθεια του κειμένου”.

 

-Η αναγνωρισιμότητα που προσφέρει η τηλεόραση βοηθά τους ηθοποιούς στο θέατρο;

“Αυτό γίνεται για ανθρώπους μετρημένους στα δάχτυλα. Για να έρθει το κοινό να σε δει στο θέατρο επειδή σε είδε στην τηλεόραση, πρέπει να είσαι ηθοποιός πρώτης γραμμής. Πρώτο όνομα στη μαρκίζα!”

 

-Έχετε μια σέξι εικόνα που φροντίζετε να… διαψεύδετε. Γιατί;

“Δεν είναι κακό να έχεις μια τέτοια εικόνα, ούτε με ενοχλεί, αλλά το τι δημιουργεί η εικόνα μου δεν αφορά εμένα. Αφορά αυτούς που με βλέπουν. Εγώ σε αυτή τη δουλειά δεν μπήκα για να κάνω την όμορφη και την ωραία. Καμία τέτοια ανάγκη δεν είχα –και αν την είχα, θα ασχολούμουν με κάτι άλλο, για να μην τραβάω αυτά που τραβάω. Γιατί είναι δύσκολο πράγμα να ζεις από αυτή τη δουλειά. Αν το παρουσιαστικό βοηθά να κάνω μοιραίους ρόλους, εντάξει. Αλλά να καθορίζομαι από μια «σέξι» εικόνα, είναι δεσμευτικό και για τη δουλειά μου.”

 

-Έχει χρειαστεί στην καριέρα σας να κάνετε υποχωρήσεις;

“Βέβαια έχει χρειαστεί! Όπως και σε όλες τις δουλειές συμβαίνει αυτό.”

 

-Έχετε τηλεοπτικές προτάσεις;

“Υπάρχουν, αλλά είναι τόσο ρευστά τα πράγματα αυτή τη στιγμή που δεν τις ακούω. Αν δεν γίνουν σοβαρές προτάσεις και ολοκληρωμένες που να στηρίζονται και από τα τηλεοπτικά κανάλια, δεν γίνεται τίποτα.”

 

 

Πηγή: TV Έθνος   

 

 

Exit mobile version