Δανάη Μπάρκα: Έκανε πρεμιέρα το «Πάμε Δανάη!» – Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας και το πρόβλημα υγείας

Πρεμιέρα έκανε σήμερα (13/9) η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα «Πάμε Δανάη!». Η Δανάη Μπάρκα ντυμένη στα κόκκινα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό. Παράλληλα η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!» αναφέρθηκε και στις δύσκολες ώρες που πέρασε και περνάει η χώρα, ενώ μίλησε και για την ολιγοήμερη καθυστέρηση της πρεμιέρας της εκπομπής.

«Καλημέρα, καλημέρα! Γεια σας και χαρά σας, ελπίζω να είστε καλά, να είστε κάπου ήσυχα, να είστε ασφαλείς, να είστε στην αγαπημένη σας γωνία. Επιτέλους ήρθαμε κι εμείς, να έχουμε μια καλή και δημιουργική σεζόν. Ερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι όλοι μας, ακόμη κι αν τυχαία δεν συνέβη σε εμάς κάτι απ’ όλα αυτά που συνέβησαν στους συνανθρώπους μας. Το ότι το βλέπουμε και το βιώνουμε είναι κάτι που μας φέρνει φυσικά σε δύσκολη θέση» ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας πως: «Εμείς πήραμε την απόφαση να είμαστε εδώ, να ετοιμάσουμε έναν δικό μας μικρόκοσμο και να μπούμε μέσα σε αυτόν, να έχουμε τις χαρές μας, την ξεγνοιασιά μας, την ανεμελιά μας. Να μην είναι ενοχή η αισιοδοξία, να τα ξεπεράσουμε όλα μαζί, μοιρασμένη χαρά, διπλή χαρά, μοιρασμένος πόνος, μισός πόνος, οπότε φέτος έχουμε πάρει την απόφαση να είμαστε ακόμα πιο ανοιχτοί στη χαρά και στο χαμόγελο. Είμαστε εδώ, ελπίζουμε να μας περιμένατε, όσο σας περιμέναμε και εμείς, γιατί όντως το συζητάμε μέρες ότι μας έχετε λείψει.

Να ευχαριστήσω προσωπικά και το κανάλι φυσικά, αλλά και όλη την ομάδα, γι’ αυτή την καθυστέρηση των ημερών και λόγω επικαιρότητας, αλλά και λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπιζα, θα τα πούμε όλα στη συνέχεια. Να ευχηθούμε καλή σεζόν σε όλους του ανθρώπους που ξεκίνησαν τις εκπομπές τους αυτή την εβδομάδα, σε όλες τις ομάδες, να καλωσορίσω τα νέα μέλη της ομάδας μας. Έχουμε πολλούς ανθρώπους να σας συστήσουμε φέτος. Ελπίζω λοιπόν να κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά τα χαμόγελά σας να είναι πάντα στα πρόσωπά σας. Ό,τι μπορούμε θα κάνουμε και έχουμε πολλά να πούμε. Σας ευχαριστούμε πολύ για τα πολλά ωραία μηνύματα».

Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε πως ταλαιπωρείται με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα αυτιά της, εξομολογήθηκε τα όσα βίωσε τις τελευταίες ημέρες. «Όσοι το έχουν περάσει θα καταλάβουν. Μικρή είχα τρελό θέμα με τα αυτιά. Είχα σπάσει τύμπανα, είχα αφαιρέσει αμυγδαλές, κρεατάκια, τα πάντα όλα. Αντιβιώσεις, κλάματα και πόνοι.

Ήμουν ήσυχη, αλλά πριν από 9 μέρες, προφανώς από έντονο ήχο, νερό, αέρα, air condition κλπ, ερεθίστηκε μετά από πολλά χρόνια. Δράμα η κατάσταση, ειδικά τις πρώτες μέρες, αλλά η γιατρός που με έχει από μωρό, με έσωσε όπως πάντα.

Πολλές αγωγές, πολλά φάρμακα, σιγά σιγά το μαρτύριο», απάντησε σε follower της στο instagram η Δανάη Μπάρκα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ