Τζούλια Νόβα για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι κακιά και δεν με εκφράζουν οι κακοί άνθρωποι»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Τζούλια Νόβα. Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της από τον «Τροχό της Τύχης» και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Πολλές φορές οι άνθρωποι όταν σου κάνουν επίθεση και εσύ δεν αντιδράς και κάνεις πίσω, το έπαιρναν ως ότι δεν ήμουν τολμηρή και μπορούσαν να με εκμεταλλευτούν και να με πατήσουν λίγο παραπάνω. Έκλαιγα αρκετές φορές στα καμαρίνια. Υπήρξε και μία φορά που αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε γενικά τα γυρίσματα, επειδή αισθανόμουν, απ’ όλη την πίεση ότι μου ερχόταν να λιποθυμήσω, δεν μπορούσα να πάρω ανάσα, προφανώς έπαθα κρίση πανικού» είπε μιλώντας για τον «Τροχό της Τύχης».

Ενώ για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε: «Δεν μου άρεσε η εκπομπή που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Είχε πολύ αρνητικό κουτσομπολιό και έλεγε και αυτή, που δεν είναι σωστό και για την ίδια την παρουσιάστρια να εκφράζεται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Ήταν μία εκπομπή που θα απέφευγα σίγουρα να την βλέπω. Γενικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι του γούστου μου, δεν είναι του στυλ μου. Είναι κακιά και δεν με εκφράζουν οι κακοί άνθρωποι».

Και προσέθεσε ότι: «Είχε σχολιάσει και εμένα, χωρίς κανένα λόγο. Δηλαδή άμα έβλεπες και την ίδια την συνέντευξη, που όχι τίποτα άλλο την είχα κάνει και σ’ εκείνη, το τι λάσπη έριξε. Την κοιτούσα και έλεγα από πού και ως που. Και δεν είπα κάτι. Τι μιλάς; Δεν έχει ουσία. Βλέπω ότι έχει κακίες μέσα της».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ