Τζούλια Νόβα: Ξεσπούσαν πάνω μου μέχρι που… έσκασα

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» μίλησε η Τζούλια Νόβα και αναφέρθηκε στην περίοδο της εγκυμοσύνης, στην εμπειρία της από την τηλεόραση αλλά και στην καταπίεση που δέχθηκε όταν ήταν στον «Τροχό της Τύχης».

Τζούλια Νόβα: Η συγγνώμη για τη φωτογραφία με το σηκωμένο δάχτυλο

«Ό,τι στραβό και να γινόταν στον Τροχό όλοι το έριχναν σε μένα και ξεσπούσαν σε εμένα. Και ήμουν ο μόνος άνθρωπος από το συνεργείο που δεν μιλούσα. Έκλαιγα, καταπιεζόμουν αλλά έγινε κάτι που πραγματικά με έφτασε μέχρι εδώ και… έσκασα» εξομολογήθηκε η Τζούλια Νόβα.

Αναφερόμενη στην περίοδο που ήταν έγκυος, η παρουσιάστρια υποστήριξε: «Ζορίστηκα λίγο, παρ’ όλο που είχα πάρα πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Ξαφνικά έβλεπα ότι πάχαινα, δεν καταλάβαινα ότι έχω μωράκι. Σκέψου ότι στο σπίτι κρυβόμουν, φορούσα φαρδιά και πήγαινα από σκιά σε σκιά για να μη με βλέπει».

Πέτρος Πολυχρονίδης: Η απάντηση στις δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα – «Δεν ήμουν εγώ το πρόβλημα»
Όσο για το αν της έχον γίνει ανήθικες προτάσεις στον χώρο εργασίας η ίδια απάντησε: «Μου έχει τύχει δύο φορές για να πάρω μία δουλειά να μου πουν ότι “ναι μεν θα σου δώσω δουλειά τηλεοπτική αλλά θα πρέπει να κάνουμε κι άλλα πραγματάκια μαζί”. Ένας μου είπε “κοριτσάκι μου, αν θες να πας μπροστά σε αυτόν τον χώρο, επειδή όλες έτσι κάνουν, θα πρέπει να σου βρούμε χορηγό που θα σε χρηματοδοτήσει και θα κάνεις εκπομπή. Κι αν σου αρέσει”».

«Μου λείπει η τηλεόραση. Ήθελα μετά τον Τροχό να κάνω ένα break 2-3 χρονάκια. Τώρα νομίζω ότι είμαι έτοιμη να επανέλθω» ανέφερε τέλος η Τζούλια Νόβα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ