Χαμός στον αέρα: Ένταση ανάμεσα στον Ευαγγελάτο και τον πρώην υπάλληλο της Βουλής – Βίντεο

Χαμός επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης (24/10) στον αέρα της εκπομπής «LiveNews» του Mega, ανάμεσα στον Νίκο Ευαγγελάτο, τον 41χρονο δικηγόρο που φέρεται να νοίκιασε 31 φορές το σπίτι του στην Αγία Παρασκευή.

Σε κάποιο σημείο της συζήτησης, ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε λόγο για απάτη, με τον 41χρονο να αντιδράσει και να απειλεί με μηνύσεις. «Μην χρησιμοποιείτε εκφράσεις οι οποίες είναι νομικά αγώγιμες. Είστε και δημοσιογράφος. Πάρτε το είδηση. Θα σας κάνω και μήνυση και αγωγή», είπε συγκεκριμένα ο 41χρονος. «Με χαρά την περιμένω» απάντησε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Στην συνέχεια, στην εκπομπή εμφανίστηκε ένας από τους καταγγέλλοντες, ο κ. Βασίλης Σίνης, λέγοντας: «δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτός ο άνθρωπος, ένας σεσημασμένος απατεώνας βρίσκεται έξω με κίνδυνο να συνεχίζει τη δράση του».

Όπως εξήγησε ο ίδιος, βρήκε το διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή, το οποίο ήταν σε λίγο φτηνότερη τιμή από τη μέση τιμή της αγοράς. Όταν ο 41χρονος του το έδειξε, του είπε ότι θα τους αφαιρέσει 100 ευρώ από την τιμή του ενοικίου εάν του καταθέσει τα ενοίκια ενός έτους. Ο κ. Σίνης ρώτησε τον 41χρονο εάν θα το συζητούσε για τα ενοίκια μισού έτους, και εκείνος συμφώνησε, ωστόσο του είπε πως έπρεπε να του δώσει μία απάντηση μέχρι τις 18:00 της ίδια ημέρας, καθώς το διαμέρισμα έχει μεγάλη ζήτηση.

«Το συζήτησα εγώ με την σύζυγο και είπαμε ΟΚ. Τον πήρα τηλέφωνο να του πως ότι είμαστε ΟΚ και τότε ήταν που έλαβα το πρώτο καμπανάκι. Ενώ είχαμε μιλήσει πριν μία ώρα δεν θυμότανε για πόσους μήνες είχαμε πει να βάλω ενοίκια. Με ρώτησε “πόσα ενοίκια είπαμε;”, και τον ρώτησα και εγώ “Πόσα;”. Και μου απάντησε τρία ενοίκια. Πρώτα ζήτησα όλα τα νόμιμα έγγραφα, ανάρτηση στο TaxisNet, έκανα αποδοχή και αφού είδα ότι ήταν νόμιμη η διαδικασία, έκανα κατάθεση και μεταφορά χρημάτων τριών ενοικίων» ανέφερε ο κ. Σίνης.

Ωστόσο, ενώ είχε νοικιάσει το διαμέρισμα, είδε να δημοσιεύονται νέες αγγελίες για το ίδιο ακίνητο. Κάλεσε τον μεσίτη, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι το διαμέρισμα είχε νοικιαστεί σε μία γυναίκα. Τότε κάλεσε τον ιδιοκτήτη του ακινήτου και έκλεισε πάλι ραντεβού, σαν νέος υποψήφιος, ενώ τον κάλεσε και με την πραγματική του ταυτότητα, με την πρόφαση ότι θέλει να βγάλει μερικές φωτογραφίες το διαμέρισμα για να δει που θα βάλουν τα έπιπλά τους, με τον 41χρονο να του κλείνει ραντεβού μισή ώρα έπειτα από εκείνη του… νέου υποψήφιου ενοικιαστή.

Τελικά, ο κ. Σίνης έστειλε σαν νέο ενοικιαστεί έναν γνωστό του, με τον οποίο μάλιστα ο 41χρονος συμφώνησε για το διαμέρισμα. Ο κ. Σίνης στην συνέχεια πήγε στο διαμέρισμα και αφού ο 41χρονος είδε τον κ. Σίνη εκτός εαυτού του επέστρεψε τα χρήματα. Τότε ο κ. Σίνης αποφάσισε να μην επιτρέψει στον 41χρονο να συνεχίσει να εξαπατάει υποψήφιους ενοικιαστές.

«Από την δική μας την έρευνα, και με δική του ηχογραφημένη παραδοχή, το ποσό είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ. Δεν είναι μόνο για ενοίκια. Συμπεριλαμβάνονται και προκαταβολές για την πώληση του ακινήτου» ανέφερε ο κ. Σίνης.

«Γελοίο υποκείμενο»

Ο 41χρονος στην συνέχεια τόνισε ότι ποτέ δεν παραδέχθηκε τίποτα ούτε για το 1 εκατ. ούτε για τα 130.000 ευρώ.

«35.000 έχω επιστρέψει. 130.000 λέει ο κ. Σίνης ότι έχω πάρει. Να μου στείλει τα λογιστικά ο κ. Σίνης, ο καλός Σαμαρείτης. Φαίνεται “ξύνεται” και δεν έχει τι να κάνει και ασχολείται με εμένα. Για αυτό θα φάτε μήνυση και εσείς κ. Σίνη και εσείς κ. Ευαγγελάτε. Βουλώστε το. Γελοίο υποκείμενο. Γελοίε» ανέφερε ο 41χρονος, που ήταν σε έξαλλη κατάσταση.

«Εκμεταλλεύεστε έναν τυφλό άνθρωπο για να ανεβάσετε την τηλεθέαση» είπε στην συνέχεια ο 41χρονος απευθυνόμενος στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ