Χαμός στο Survivor: “Στα μαχαίρια” η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Τάκης Καραγκούνιας

Οι κόντρες και οι έντονες αντιπαραθέσεις δεν θα λείψουν από το αποψινό επεισόδιο στο Survivor, στο οποίο “Μαχητές” και “Διάσημοι” θα βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί ο Σπύρος Μαρτίκας λέει για τον Στάθη Σχίζα ότι “Μιας βδομάδας παρουσίας του στο παιχνίδι και στάθηκε απίστευτα ασεβής”, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να λέει επ’ αυτού “Αρχίζει και μου κάνει μια επίθεση παράλογη”.

Από την άλλη, ο παίκτης των “Διάσημων” αναφέρει στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης ότι “Στο χθεσινό συμβούλιο είδαμε για άλλη μια φορά τον Σπύρο Μαρτίκα να κάνει ένα σόου σαν κι αυτά που μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό”.

“Από εμένα θα έχετε να ακούτε μόνο αλήθειες, γυμνές ατόφιες αλήθειες. Ηρεμήστε Διάσημοι, ηρεμήστε” ήταν η απάντηση που έδωσε ο Σπύρος Μαρτίκας on camera.

Στο μεταξύ “Μπλε” και “Κόκκινοι” ρίχνονται στον στίβο μάχης προκειμένου να εξασφαλίσουν στην ομάδα τους την νίκη στην αναμέτρηση αυτή.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, θα γίνει πανικός, με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να είναι “στα μαχαίρια” και κυριολεκτικά να ωρύονται.

“Μου είπε ότι έξω από το συμβούλιο άκουσε κάποια πράγματα” είπε ο Τάκης Καραγκούνιας, με τον Αριστείδη Σοϊλέδη να λέει με την σειρά του ότι “Εγώ άκουσα ότι τελικά είχε δίκιο κάποιος, όταν σου έλεγε κάποια πράγματα στο παρελθόν”.

Τότε, ο Γιώργος Λιανός, απευθυνόμενος στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, θα την ρωτήσει αν ισχυρίζεται ότι ο Τάκης Καραγκούνιας είπε κάτι αντίστοιχο με αυτό που της είχε πει ο Βαλάντης στο παρελθόν.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου το αρνήθηκε και εκείνη ήταν η στιγμή που έγινε έξαλλος ο Τάκης Καραγκούνιας με αποτέλεσμα να ξεκινήσει να φωνάζει προς την ίδια. “Σου είπα ή δεν σου είπα; Θα με τρελάνεις. Δε μπορώ. Δεν με κατηγορήσατε που με παρομοιάσατε με έναν τοξικό άνθρωπο που ήταν εδώ μέσα”;

“Η Βρισηίδα με παρομοίασε και παίζει θέατρο τόση ώρα” ανέφερε ο Τάκης Καραγκούνιας στη συνέχεια.

Έξαλλη έγινε εκείνη τη στιγμή και η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία έβαλε τις φωνές, λέγοντας “Τι λες; Δεν παρομοίασα τίποτα. Είπα αυτά που άκουσα. Τώρα για το ποιο θεωρούσε το κεφαλάκι σου είναι δικό σου θέμα”.

Ακολούθησε το ξέσπασμα του Τάκη Καραγκούνια εναντίον της, ο οποίος είχε βγει πλέον… έξω από τα ρούχα του.

Δείτε το τρέιλερ από το αποψινό επεισόδιο στο Survivor

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ