Πόλεμος στην Ουκρανία: Βανδάλισαν το σπίτι του πρώην γαμπρού του Πούτιν στη Γαλλία

Ενώ ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται, η Δύση έχει επιβάλει βαριές κυρώσεις στη Ρωσία τόσο στη χώρα, όσο στον ίδιο τον Βλαντίμιρ Πούτιν αλλά και τους Ρώσους ολιγάρχες ανά τον κόσμο.

Στο πλαίσιο αυτό στο στόχαστρο έχουν μπει όσοι σχετίζονται με οποιονδήποτε τρόπο με τον Βλαντίμιρ Πούτιν και ένας από αυτούς είναι και ο πρώην γαμπρός του.

Η γαλλική αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε δύο άνδρες που διέρρηξαν βίλα η οποία ανήκε στον πρώην σύζυγο της Εκατερίνα Τιχόνοβα, τον επιχειρηματία Κίριλ Σαμάλοφ, σε μια έκφραση διαμαρτυρίας για την εισβολή στην Ουκρανία, σύμφωνα με τους εισαγγελείς. Ένας από τους άνδρες που εισέβαλε στην πολυτελή παραθαλάσσια κατοικία στο Μπιαρίτζ ονομάζεται Πιέρ Χαφνέρ. Ο άλλος αυτοχαρακτηρίζεται ως αντίπαλος της κυβέρνησης του Πούτιν.

Σε βίντεο που ανέβασε ο Χαφνέρ στο YouTube καταγράφεται ο ένας από τους δύο ακτιβιστές να τριγυρίζουν στην έπαυλη του 19ου αιώνα με την εκπληκτική θέα στον Ατλαντικό.

“Αυτό το σπίτι αγοράστηκε με λεφτά που έκλεψε ο Πούτιν και η μαφία του, από τον ρωσικό λαό και τους ανθρώπους που καταπιέζονταν από τη Ρωσία του Πούτιν”, είπε ο άνδρας.

Ένας άλλος άνδρας κυμάτιζε την ουκρανική σημαία από ένα από τα μπαλκόνια της βίλας. Στον υπότιτλο αναφερόταν “το σπίτι του λαού είναι έτοιμο να φιλοξενήσει πρόσφυγες από το καθεστώς Πούτιν”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ