Χαμός on air με Καινούργιου και Μικρούτσικο: «Θέλετε να ρίξετε μαύρο; Οφείλω να τον σεβαστώ»

Ένταση επικράτησε στο πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα με πρωταγωνιστές τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Κατερίνα Καινούργιου. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τις τελευταίες ημέρες δέχεται συνεχώς ερωτήσεις για το αν συνεχίσει τη νέα σεζόν στην εκπομπή και ήθελε να ξεκαθαρίσει τη θέση του γύρω από το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Έχω ανάγκη να εξηγηθούν κάποια πράγματα, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Να μου το επιτρέψετε, παιδιά», ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, παίρνοντας τον λόγο.

«Θέμη, παιδιά, από πάνω σας καταλαβαίνω να μην θέλετε, όμως οφείλω να σεβαστώ τον άνθρωπο που έχω κάτω. Θέλετε να ρίξετε μαύρο; Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ο Ανδρέας δεν φοράει ακουστικό και οφείλω να τον σεβαστώ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία προφανώς ενοχλήθηκε με τις υποδείξεις των συνεργατών της από το κοντρόλ.

«Δεν είναι «συνεχίστε μόνοι σας», θα φύγω κι εγώ τότε. Δεν μπορώ, βοηθήστε με. Δεν μπορώ να φωνάζετε από πάνω δέκα άνθρωποι «μην τον αφήσετε να μιλήσει». Ειλικρινά», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Δύο κουβέντες μόνο, δεν πρόκειται να θίξω κανέναν. Δεν δέχομαι εξαιτίας μου να πάθει κανένας τίποτα, ούτε εσύ ούτε οποιοσδήποτε εργαζόμενος», συνέχισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Εγώ θα το πάθω όμως, Ανδρέα», του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Το να τον γειώνω και να του λέω όχι συνέχεια δεν μου κάνει καλό κι εμένα. Γιατί μου το κάνετε όλοι αυτό; Είναι ένας άνθρωπος που έχει μία πορεία στην τηλεόραση, είναι σε αυτή την εκπομπή και τον σέβομαι σαν προσωπικότητα. Μην με φέρνετε όλοι σε δύσκολη θέση, θέλω να του δώσω τον λόγο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου κάλεσε στη συνέχεια τον Νίκο Κοκλώνη για να παρέμβει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Δείτε όλα όσα έγιναν στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ