«Ανασχηματισμός» στην πρωινή ζώνη και νέα πρόσωπα στο ρόστερ του Mega

Σύμφωνα με την Realnews ανακατατάξεις και μεταθέσεις σχεδιάζει το Μεγάλο Κανάλι στην ψυχαγωγία. Πρόταση για καθημερινή εκπομπή στη Σίσσυ Χρηστίδου, μένει στο καθημερινό και η Δανάη Μπάρκα. Διπλός ρόλος για τον Νίκο Μουτσινά.

Ανακάτεμα της τράπουλας, με μετακινήσεις εκπομπών, καθώς και ένταξη νέων προσώπων σχεδιάζει το Mega για την προσεχή σεζόν, με στόχο να ενισχύσει με δυνατά ονόματα το ρόστερ της ψυχαγωγίας και να κάνει ευρύ ανασχηματισμό στις daytime εκπομπές.

«Φύλλο πορείας» για μετακίνηση στο καθημερινό πρόγραμμα παίρνει η Σίσσυ Χρηστίδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του Mega έχουν εκφράσει ήδη από πέρυσι προς την παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» την επιθυμία να τη μεταθέσουν από το Σαββατοκύριακο, ενώ η πρόταση επανέρχεται τώρα με εντατικές συζητήσεις.

Το Mega εκτιμά ότι η Σ. Χρηστίδου μπορεί να σταθεί δυναμικά στον ανταγωνισμό, υποστηρίζοντας το πιο infotainment περιεχόμενο που υπηρετούν οι πρωτοπόροι της πρωινής ζώνης Γιώργος Λιάγκας και Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια δεν έχει δώσει το τελικό «ΟΚ», ωστόσο φέρεται να επεξεργάζεται την πρόταση του σταθμού. Σε περίπτωση που το σενάριο μετακίνησης της Σ. Χρηστίδου στο καθημερινό προχωρήσει, αναμένεται να φέρει σημαντικές αλλαγές και για τη Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με το Mega, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυτό κατοχυρώνονται η ζώνη και η συχνότητα μετάδοσης της εκπομπής της. Οι νύξεις του σταθμού προς τη Δ. Μπάρκα για μετακίνηση το Σαββατοκύριακο βρήκαν σθεναρή αντίσταση και δεν θα προχωρήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο είναι η Δ. Μπάρκα να παραμείνει στο καθημερινό πρόγραμμα και να μοιραστεί μαζί με τη Σ. Χρηστίδου τις ώρες της πρωινής ζώνης, με ανακατατάξεις και μεταθέσεις πιθανόν σε άλλo slot.

Την ίδια στιγμή, οδεύει προς οριστικοποίηση το deal του Mega με τον Νίκο Μουτσινά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και έχουν δώσει τα χέρια, ενώ, αν δεν υπάρξει ανατροπή της τελευταίας στιγμής, η έλευση Μουτσινά στο Μεγάλο Κανάλι θα ανακοινωθεί μέσα στον Φεβρουάριο.

Ο παρουσιαστής αναμένεται να έχει διπλό ρόλο: θα αναλάβει ένα βραδινό talk show, που θα μεταδίδεται live, ενώ θα έχει παρουσία και στο off-peak πρόγραμμα. Το πιθανότερο είναι ο Ν. Μουτσινάς να παρουσιάσει το νέο τηλεπαιχνίδι που έχει εξασφαλίσει ήδη από το περασμένο καλοκαίρι το Mega, με καθημερινή μετάδοση πιθανόν στη μεσημεριανή ζώνη.

Εκτός από τον Ν. Μουτσινά, στο στόχαστρο του Mega φέρονται να έχουν μπει και άλλα πρόσωπα πρώτης γραμμής της τηλεοπτικής αγοράς, που αναμένεται να ανακατέψουν ακόμα περισσότερο την τράπουλα ή να λειτουργήσουν ως εναλλακτική αν οι τρέχουσες διαπραγματεύσεις με τη Σ. Χρηστίδου για τη μετακίνησή της στο καθημερινό πρόγραμμα και με την Ελένη Μενεγάκη για την ανανέωση του συμβολαίου της δεν κλείσουν θετικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ