Συνελήφθη γνωστός τράπερ για απόπειρα αρπαγής και ξυλοδαρμό 21χρονου μουσικού

Γνωστός τράπερ συνελήφθη εκ νέου στην Αθήνα, αυτή τη φορά για απόπειρα αρπαγής, απλές σωματικές βλάβες και απειλές. Η σύλληψη του τράπερ έγινε το βράδυ της Παρασκευής (26/1), ύστερα από καταγγελία που έκανε ένας 21χρονος μουσικός, ότι έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός μουσικός κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι ενώ κινείτο με το αυτοκίνητό του, αντιλήφθηκε να τον ακολουθούν δύο άλλα αυτοκίνητα από την περιοχή του Μοσχάτου. Όταν έφτασαν στην οδό Ισμήνης 32, στην περιοχή της Καλλιθέας, οι επιβαίνοντες στα δύο οχήματα κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, τον ξυλοκόπησαν και αποπειράθηκαν να τον απαγάγουν.

Ο 21χρονος τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο, ενώ οι δράστες διέφυγαν με τα οχήματά τους προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο μουσικός μεταφέρθηκε στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας.

Ύστερα από έρευνες της αστυνομίας, εντοπίστηκε ο 28χρονος τράπερ σε γνωστό εστιατόριο στην Γλυφάδα. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον τράπερ και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα αρπαγής, απλές σωματικές βλάβες και απειλές.

Σημειώνεται ότι ο τράπερ είχε συλληφθεί ξανά πριν από μερικούς μήνες στο Πεδίον του Άρεως, καθώς είχε στην κατοχή του 122 γραμμάρια κοκαΐνης αλλά και το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ