Θανάσης Τσαλταμπάσης – Αγοραστή Αρβανίτη: Έγιναν γονείς για πρώτη φορά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη, καθώς την Κυριακή (28/1) το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, με την ηθοποιό να φέρνει στην ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ανεβάζοντας, με την μορφή του story, στο Instagram προφίλ του την πρώτη φωτογραφία της κόρης τους. Στην φωτογραφία ο ηθοποιός έγραψε: «Καλώς ήρθες…».

Θανάσης Τσαλταμπάσης Αγοραστή Αρβανίτη
Πηγή: Instagram/thanasis_tsaltampasis

Μάλιστα, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης δέχθηκε ευχές επί σκηνής για τη γέννηση της κόρης του, με το κοινό να ξεσπάει σε χειροκροτήματα. Ο ηθοποιός ανέβασε επίσης βίντεο από την στιγμή που οι συντελεστές της παράστασης, στην οποία συμμετέχει και το κοινό του εύχονται.

Η Αγοραστή Αρβανίτη και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης είχαν γνωστοποιήσει την εγκυμοσύνη της ηθοποιού, μέσα από post που έκαναν στα Instagram προφίλ τους. Στις φωτογραφίες που είχαν ανεβάσει, βλέπουμε την Αγοραστή Αρβανίτη να ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλιά, μαζί με τον Θανάση Τσαλταμπάση και το σκυλάκι τους.

Θανάσης Τσαλταμπάσης Αγοραστή Αρβανίτη
Πηγή: Instagram/thanasis_tsaltampasis
Θανάσης Τσαλταμπάσης Αγοραστή Αρβανίτη
Πηγή: Instagram/thanasis_tsaltampasis

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης λίγες ημέρες πριν από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Αγοραστής Αρβανίτη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, είχε αποκαλύψει ότι παντρεύτηκε με την ηθοποιό, έπειτα από 14 χρόνια σχέσης.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε αναφέρει ότι: «Έχω παντρευτεί. Το λέω πρώτη φορά επειδή με ρώτησες. Με ρώτησες και στο απάντησα, όταν με ρωτούσαν και δεν είχε γίνει, δεν απαντούσα ότι έγινε. Έχει γίνει πρόσφατα σχετικά, αλλά παραπάνω δεν θα πω».

«Δεν ήταν το επόμενο βήμα, αλλά μία φυσική εξέλιξη που θα μπορούσε να μην γίνει, αλλά έγινε. Και να μη γινόταν, είμαστε μαζί 14 χρόνια. Είναι ένα χαρτί που και ο άλλος θα αισθανθεί ασφάλεια με εσένα κι εσύ με αυτόν. Ενώ δεν είναι τίποτα για εμένα, αισθάνθηκα ότι είναι μία επισφράγιση. Ένιωσα πολύ ωραία που έγινε», είχε προσθέσει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ