Θανάσης Τσαλταμπάσης: Περιμένει το πρώτο του παιδί

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη. Το ευτυχές γεγονός γνωστοποίησε η ίδια η Αγοραστή Αρβανίτη, μέσα από post που έκανε στο Instagram.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλιά, μαζί με τον Θανάση Τσαλταμπάση. Μάλιστα στην δεύτερη φωτογραφία κάνει την εμφάνισή του και το σκυλάκι του ζευγαριού. Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Αγοραστή Αρβανίτη έχει γράψει: «Χρόνια σου πολλά αγάπη μου! Σου έχω δώρο αλλά θα στο δώσω με το νέο έτος! Λίγη υπομονή… θα σου αρέσει…!».

Πριν από λίγες μέρες ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, είχε αποκαλύψει ότι παντρεύτηκε με την Αγοραστή Αρβανίτη, έπειτα από 14 χρόνια σχέσης.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι: «Έχω παντρευτεί. Το λέω πρώτη φορά επειδή με ρώτησες. Με ρώτησες και στο απάντησα, όταν με ρωτούσαν και δεν είχε γίνει, δεν απαντούσα ότι έγινε. Έχει γίνει πρόσφατα σχετικά, αλλά παραπάνω δεν θα πω».

«Δεν ήταν το επόμενο βήμα, αλλά μία φυσική εξέλιξη που θα μπορούσε να μην γίνει, αλλά έγινε. Και να μη γινόταν, είμαστε μαζί 14 χρόνια. Είναι ένα χαρτί που και ο άλλος θα αισθανθεί ασφάλεια με εσένα κι εσύ με αυτόν. Ενώ δεν είναι τίποτα για εμένα, αισθάνθηκα ότι είναι μία επισφράγιση. Ένιωσα πολύ ωραία που έγινε», πρόσθεσε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ