Αντώνης Ρέμος: Με τον Νίκο Βέρτη δεν κάναμε ποτέ κολλητή παρέα

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου μίλησε ο Αντώνης Ρέμος. Μεταξύ άλλων, ο λαϊκός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο Νίκο Βέρτη ξεκαθαρίζοντας ότι ποτέ δεν έκαναν κολλητή παρέα, αλλά και στην κόρη του Ελένη.

Μιλώντας για το Νίκο Βέρτη, ο Αντώνης Ρέμος είπε: «Με τον Νίκο Βέρτη δεν κάναμε ποτέ κολλητή παρέα. Ήμασταν φίλοι μέσω κοινής παρέας. Πηγαίνω και στο μαγαζί του όποτε μπορώ. Κι αυτός έχει έρθει μια φορά απ’ ότι θυμάμαι. Κάποια στιγμή ήταν λίγο πιο κολλητή η παρέα μας, πήγαμε πέντε φορές στο σπίτι του, ήρθε κι αυτός στο δικό μας»

«Ακόμα μιλάμε όποτε βρεθούμε. Τον αγαπώ, τον εκτιμώ. Να είναι καλά, να είναι γερός και του εύχομαι να κάνει ένα παιδάκι σύντομα όμως, γιατί Νίκο μου περνάει ο καιρός», πρόσθεσε.

Ακόμα, αναφερόμενος στην κόρη του, Ελένη, εξήγησε ότι: «Εγώ την Ελενίτσα μου την έκανα στα 45. Αυτή την στιγμή η Ελενίτσα μου είναι 8 χρονών, άρα είμαι 53 κι εγώ, να το πούμε. Μου έκανε έκπληξη μια φορά η Υβόννη, στα γενέθλιά μου σε μια συναυλία στην Πάτρα. Ξαφνικά, πριν ξεκινήσω βλέπω όλη την παρέα, και την Ελενίτσα που τότε ήταν τριών ετών. Μου κόπηκαν τα πόδια. Πραγματικά ένιωσα την πηγαία αγάπη. Είναι σαν να σε χτυπάει ρεύμα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ