Αντώνης Ρέμος: Η κόρη μου ακούει και αγαπάει τα τραγούδια μου

Τον Αντώνη Ρέμο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Κατά την διάρκεια των δηλώσεών του, ο γνωστός τραγουδιστής, που φέτος βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «Fame Story», μίλησε και για την κόρη του, Ελένη και αποκάλυψε ποιο ήταν το αγαπημένο της τραγούδι όταν ξεκίνησε να ακούει μουσική.

Συγκεκριμένα ο Αντώνης Ρέμος μιλώντας για την κόρη του, ανέφερε: «Η κόρη μου όταν ξεκίνησε να ακούει μουσική, άκουγε Κώστα Χατζή. Το «Αεροπλάνο» ήταν το αγαπημένο της τραγούδι. Η κόρη μου ακούει και αγαπάει τα τραγούδια μου, αλλά ακούει και πολλά ξένα τραγούδια και μ’ αρέσει γιατί έχει πολύ ωραίο γούστο στη μουσική».

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ υποδέχθηκαν την κόρη τους στις 14ης Φεβρουαρίου του 2015. Σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγο καιρό στο κανάλι του Δημήτρη Σταρόβα στο Youtube, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον ερχομό της κόρης του.

Χαρακτηριστικά, είπε πως: «Το 2015 έρχεται η Ελενίτσα μου και ρίχνει μια βόμβα θετικής ενέργειας στη ζωή μου και ξαφνικά αρχίζουν όλα τα πράγματα και ηρεμούν γύρω μου. Βλέπω ότι φεύγουν τα μαύρα σύννεφα και μπαίνουν σιγά σιγά κάποιες ακτίνες του ήλιου μέσα στην ψυχή μου.

Έτσι λοιπόν η Ελενίτσα ήρθε και άλλαξε τα πράγματα στη ζωή μου. Έφερε τον ήλιο στη ζωή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που και εγώ όπως και εσύ και πολλοί άνθρωποι γύρω μας καταφέραμε και γίναμε γονείς, γιατί είναι πολύς κόσμος που θέλει και δεν μπορεί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ