Αντώνης Ρέμος: Η τρυφερή αφιέρωση στην κόρη του και οι δηλώσεις στις κάμερες

Συναυλία είχε τη Δευτέρα 3 Ιουλίου ο Αντώνης Ρέμος στο θέατρο Πέτρας και στο πλευρό του βρέθηκε η σύζυγός του Υβόννη Μπόσνιακ και η κόρη τους Ελένη. Ο τραγουδιστής όπως δήλωσε είχε ένα παραπάνω άγχος επειδή η μικρή Ελένη είχε πάει να τον παρακολουθήσει και ο τραγουδιστής της έκανε μία πολύ τρυφερή αφιέρωση. Ενώ μίλησε για το παιδί του και στις τηλεοπτικές κάμερες που είχαν βρεθεί στη συναυλία.

«Σήμερα, έχω και ένα άγχος παραπάνω γιατί είναι και η Ελενίτσα μου εδώ κοντά μου, και όταν είναι η κόρη μου… Κάπου είναι η κόρη μου. Ελενίτσα μου, όπου κι αν είσαι, σ’ αγαπώ πολύ. Πάντα να σε χαιρόμαστε και να είσαι ευτυχισμένη» είπε ο Αντώνης Ρέμος για την κόρη του, την ώρα που βρισκόταν στην σκηνή.

Μιλώντας στα τηλεοπτικά συνεργεία που βρέθηκαν στην συναυλία του, ανέφερε αρχικά ότι: «Μετά από 30 χρόνια δισκογραφία, συνεχίζουμε και είμαστε εδώ. Τα social είναι μια κοινωνία με δικούς της κανόνες, εμείς κάνουμε αυτό που αγαπάει η καρδιά μας. Μέσα από το τραγούδι που έκανα μαζί με τον Mente Fuerte ένιωσα ότι συντονίζομαι μαζί του. Δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πολύ το αν θα συνεργαστώ με τον Mente Fuerte, στο παρελθόν έχω συνυπάρξει με τον Νίκο Βουρλιώτη. Είμαι από τους καλλιτέχνες που τολμώ».

Ερωτηθείς για την κόρη του, απάντησε πως: «Έχω πει στη κόρη μου ότι “η ζωή είναι μια διαδρομή στη ζούγκλα κάθε μέρα”. Έχω άγχος όταν η κόρη μου έρχεται στις συναυλίες μου, νιώθω σαν τη πρώτη μέρα στο σχολείο. Η κόρη μου τώρα αρχίζει και βλέπει πράγματα, νιώθει χαρά και υπερηφάνεια για τον μπαμπά της, το ίδιο και εγώ για αυτήν».

«Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για να συμμετέχω σε τηλεοπτικό πρότζεκτ. Όταν αποφασίσω να κάνω τηλεόραση, θα είναι για οπουδήποτε, δεν θεωρώ όμως ότι μπορώ να ανταπεξέλθω ως παρουσιαστής. Πώς θα πάμε Μύκονο; Μας το έχουν απαγορεύσει» εξήγησε κλείνοντας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ