Εύη Βατίδου για Ηλία Κωνσταντίνου: «Δεν υπάρχει σχέση, κάποιος λάθος κάνετε»

Η κάμερα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ANT1 συνάντησε την Εύη Βατίδου και η ίδια αρνήθηκε πως έχει σχέση με τον Ηλία Κωνσταντίνου. Το πρώην μοντέλο που φέτος διεκδίκησε μία θέση στην Βουλή, παρ’ ότι τον προηγούμενο καιρό είχε μιλήσει για την σχέση της με τον Ηλία Κωνσταντίνου, ερωτηθείσα γι’ αυτή έδειξε έκπληκτη και δήλωσε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

«Δεν υπάρχει κάποια τέτοια σχέση, κάποιο λάθος κάνετε. Δεν υπάρχει σχέση» ανέφερε. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Γρηγόρης Μπάκας, μετά τα όσα ανέφερε η Εύη Βατίδου, αποκάλυψε ότι: «Έφυγαν μαζί και πέταξαν μαζί από το Ηράκλειο για την Αθήνα. Ήταν μαζί, ήταν μια ώρα νωρίτερα, επιβιβάστηκαν μαζί στο αεροπλάνο, βγήκε ο καθένας ξεχωριστά».

Υπενθυμίζεται πως το πρώην μοντέλο μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είχε πει ότι διατηρεί σχέση με έναν άνδρα 35χρονών. Ενώ λίγα 24ωρα μετά είχε ανεβάσει την πρώτη της φωτογραφία με τον Ηλία Κωνσταντίνου στο instagram, η φωτογραφία αυτή δεν υπάρχει πλέον στο προφίλ της, γράφοντας στη λεζάντα: «Μερικές φορές, οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις με κάποιους που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν ,ανεξάρτητα από την ηλικία! Υπάρχουν καλοί λόγοι που νιώθετε πάντα 20% νεότεροι από την πραγματική σας ηλικία».

Στις 8 Μαΐου ο Ηλίας Κωνσταντινίδης είχε δώσει συνέντευξη στην “Super Κατερίνα” και αναφερόμενος στην σχέση του με την Εύη Βατίδου είχε πει αρχικά πως: «Νιώθω πάρα πολύ ωραία, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την εξέλιξη. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, με τέτοια γυναίκα έρωτας με την πρώτη ματιά θα μπορούσε να είναι μόνο».

Προσθέτοντας ότι: «Γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο ενός μεγάλου ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη. Την πέτυχα πάνω στον διάδρομο να τρέχει και της είπα “γειά σου Εύη”. Μου είπε και εκείνη “γειά σου” και έτσι ξεκίνησε όλο αυτό το όμορφο, το οποίο διαρκεί μέχρι και σήμερα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ