Survivor All Star: Ο Μπάρτζης τραυματίζεται λίγο πριν τον τελικό – Ποιος κατακτά την πρώτη ατομική ασυλία

Στην τελική ευθεία έχει μπει το Survivor All Star. Το ριάλιτι επιβίωσης ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες και οι εναπομείναντες παίκτες, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στέλλα Ανδρεάδου, Σάκης Κατσούλης, Νίκος Μπάρτζης, Μάριος – Πρίαμος Ιωαννίδης, τα δίνουν όλα για μία θέση στον τελικό του παιχνιδιού. Το σημερινό (4/7) επεισόδιο του Survivor αναμένεται πολύ δυνατό, καθώς οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν την πρώτη ασυλία.

Αυτό είναι εμφανές και στο trailer που κυκλοφόρησε για το επεισόδιο, με την Μαριαλένα να δηλώνει το πόσο σημαντικό είναι να κερδίσει την ασυλία είτε εκείνη, είτε ο Σάκης Κατσούλης. Ο Νίκος Μπάρτζης μάλιστα όπως φαίνεται, τραυματίζεται στο run απέναντι στην Στέλλα Ανδρεάδου.

Μετά τον αγώνα ασυλίας έρχεται το πρώτο συμβούλιου του νησιού, όπου οι παίκτες θα αποφασίσουν το ποιος θα είναι ο πρώτος που θα βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση, ο Νίκος Μπάρτζης ακούγεται να αιτιολογεί την ψήφο του, λέγοντας: «Σε ψηφίζω, γιατί θεωρώ ότι συμφέρει να φύγεις από το παιχνίδι».

Σύμφωνα με spoiler που κυκλοφορεί, ο παίκτης που κατακτά την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας είναι ο Σάκης Κατσούλης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ