MasterChef Τελικός: Οι σπόντες του Κοντιζά στον Διονύση και η τεράστια έκπληξη στη Μαργαρίτα

Τους δικούς τους ανθρώπους είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι δύο φιναλίστ του MasterChef. Πρώτοι στο πλατό μπήκαν οι γονείς του Διονύση, ο κύριος Αριστείδης και η κυρία Βασιλικό. Ο Διονύσης με το που τους είδες έτρεξε σαν μικρό παιδί πάνω τους και τους αγκάλιασε, καθώς είχε να τους δει περίπου πεντέμισι μήνες.

«Η μάνα μου και ο πατέρας μου είναι τα πάντα! Ό,τι αφορά το φαγητό είναι η μάνα μου και ό,τι αφορά το πώς μπορώ να είμαι καλύτερος άνθρωπος και το τι βιώματα παίρνω είναι ο πατέρας μου», είπε συγκινημένος ο Διονύσης. Η κυρία Μαργαρίτα ανέφερε ότι έχει να δει τον γιο της πεντέμισι μήνες, με τον Σωτήρη Κοντιζά να της λέει: «τον προσέχαμε εμείς. Δεν πέρασε και άσχημα». «Σας χαρίσαμε πεντέμισι μήνες ηρεμίας. Σε λίγο θα τον πάρετε πίσω» πρόσθεσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τους γονείς τους Διονύση να γελάνε.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και μίλησε με υπονοούμενα για τη σχέση του Διονύση με την Ανούς: «Διονύση δεν ψάξαμε να βρούμε νύφη, γιατί νομίζω ότι την καυτή ανάσα την ένιωθες για αρκετά επεισόδια. Ομολόγησε ότι έχει αρχίσει να ξοδεύει ήδη, οπότε φρόντισε να μαγειρέψεις καλά!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κριτής του MasterChef.

Η τεράστια έκπληξη στη Μαργαρίτα

Η παραγωγή του MasterChef δεν θα μπορούσε να αφήσει παραπονεμένη τη Μαργαρίτα και έφερε στο πλατό τον σύντροφό της, τον πολυσυζητημένο Χρήστο. Η Μαργαρίτα έτρεξε αμέσως πάνω του, με τον Χρήστο να γνωρίζει επιτέλους τον… κουμπάρο του, Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο κριτής του MasterChef ρώτησε τον Χρήστο τι του έλειψε περισσότερο από την Μαργαρίτα, και εκείνος απάντησε τα… φασολάκια που του φτιάχνει, με τους κριτές να ξεσπούν στα γέλια.

Αμέσως μετά, την είσοδό της στο πλατό έκανε η μαμά της Μαργαρίτας με τη φιναλίστ του MasterChef να μην πιστεύει στα μάτια της. Η κυρία Σοφία είχε να δει τη Μαργαρίτα τρία χρόνια και τρεις μήνες. «Μπότοξ έκανες;» τη ρώτησε, αφού η μαμά της τής φάνηκε πιο όμορφη.

“Εκείνη τη στιγμή στεγνώσαν τα δάκρυα, στέγνωσαν τα συναισθήματα, στέγνωσε ο λαιμός μου, όλα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Κόμπλαρα. Εχω να δω τη μαμά μου τρία χρόνια. Από τη χαρά μου ήταν σαν όλα τα συναισθήματα να έσβησαν” ανέφερε η φιναλίστ του MasterChef.

Η Μαργαρίτα αποκάλυψε ότι έχει μόνο τη μαμά της και τρεις αδερφές. «Δεν ήθελα να έρθω με μια λυπητερή ιστορία στο MasterChef για να με αγαπήσει ο κόσμος. Ήθελα να δουν τον πραγματικό μου εαυτό. Τα δύσκολα και τα άσχημα δεν ήθελα να τα δείξω. Ας τα αφήσουμε αυτά τα συγκινητικά», είπε η Μαργαρίτα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ