Survivor: Έξαλλη με Κόρο και Ασημακόπουλο η αδερφή του Τριαντάφυλλου – “Παίζουν με ανθρώπινες ψυχές”

Η αδερφή του Τριαντάφυλλου μίλησε στην εκπομπή ευτυχείτε την Παρασκευή για την παρουσία του τραγουδιστή στο Survivor, αλλά και για την επίθεση που δέχθηκε από τους συμπαίκτες του και συγκεκριμένα από τον Γιώργο Κορόμι και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

“Στη Ρόδο αλλά και γενικά εισπράττουμε πολλά μηνύματα θετικά για τον Τριαντάφυλλο. Και από Λονδίνο και από Κύπρο έχουμε πάρει μηνύματα. Αυτό μας δίνει χαρά αλλά δεν αλλάζει αυτό που συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο και μας στεναχωρεί πάρα πολύ. Δεν πιστεύω ότι πήγε να δωροδοκήσει τα παιδιά. Ο Τριαντάφυλλος έχει χιούμορ και το ξέρετε και γενικά στην οικογένειά μας. Μπορεί πάνω στη συζήτηση να έκαναν πλάκα και να είπε κάτι απλά τα παιδιά τώρα προφανώς για να πετύχουν το σκοπό τους παίζουν με ανθρώπινες ψυχές και αυτό είναι άσχημο. Μας απογοήτευσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος”, είπε η αδερφή του Τριαντάφυλλου, Δέσποινα και πρόσθεσε:

“Ο Τριαντάφυλλος έχει ψυχή μικρού παιδιού, αλλά είναι πολύ νευρικός”

“Έτσι κι αλλιώς ο Τριαντάφυλλος δεν πήγε να πάρει το έπαθλο, πήγε γιατί του άρεσε, γιατί ήθελε να δοκιμάσει τις αντοχές του. Του βγήκε λίγο καλύτερα, άρεσε στον κόσμο διασκεδάζουν μαζί του. Τα παιδιά χαίρονται που τον βλέπουν γιατί συνήθως υποστηρίζουν έναν καλό παίκτη. Έχουμε ηλικιωμένους ανθρώπους και εδώ στο χωριό κάποιοι που δεν έχουν ιδέα από Survivor και μου λένε ότι το βλέπουν για τον Τριαντάφυλλο επειδή περνάνε καλά. Ίσως να το έχει ξεκινήσει κάποιος και τα υπόλοιπα παιδιά επειδή φοβούνται μην ψηφιστούν να κάνουν ότι δε του μιλάνε. Το κακό του είναι ότι πέρα από το ότι είναι ένα μικρό παιδί, έχει ψυχή μικρού παιδιού, είναι πολύ νευρικός. Αυτό όμως του κρατάει πολύ λίγο, μισή με μια ώρα, μετά του περνάει. Το κακό βέβαια έχει γίνει. Δεν είναι κακό παιδί και δεν πιστεύει αυτό που λέει, τα λέει πάνω στα νεύρα του και μετά του περνάει.

Για αυτό και δεν κρατάει κακία σε κανέναν.

“Στον γιο του δεν τα δείχνουμε αυτά”

Στον γιο του δεν τα δείχνουμε αυτά. Είναι κρίμα τώρα ένα παιδάκι πέντε χρονών να βιώνει τέτοια πράγματα. Και τα παιδιά μου που είναι πιο μεγάλα έχουν στεναχωρηθεί με αυτά. Ο Τριαντάφυλλος είναι δυνατό παιδί. Το έχει αποδείξει από τα 15 του. Μπορεί να είναι τόσο πιεσμένος επειδή δεν έχει κανέναν δικό του εκεί και δε του μιλάει κανείς που να αποχωρήσει. Δεν το ξέρω αυτό. Όσο δυνατός και να είσαι, όσο και να έχεις περάσει άσχημα πράγματα στη ζωή σου τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Δε νομίζω ότι πήγε για να ασχοληθεί μετά με την τηλεόραση. Πάντα του άρεσε, πάντα το σχολίαζε και μας μίλαγε για αυτό. Πραγματικά δεν ξέρω πόσα λεφτά πήρε, δεν ξέρω αν είναι τόσα πολλά όσα λένε, δεν τον ρώτησα. Ο γιος του χαίρεται πολύ όταν τον βλέπει όπως όλοι”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ