Survivor: Η χειρονομία του Κόρο στον Τριαντάφυλλο που ελάχιστοι πρόσεξαν – ΦΩΤΟ

Φαίνεται ότι οι Κόκκινοι στο Survivor… ζήλεψαν τους Μπλε και ακολούθησαν τον… δρόμο που χάραξαν. Η ατμόσφαιρα είναι εκρηκτική μετά την απόφαση του Γιώργου Κόρομι να προτείνει τον Τριαντάφυλλο ως δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση. Οι δύο παίκτες που είχαν έρθει κοντά μέχρι τότε σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, έβγαλαν τα “μαχαίρια” και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει μέχρι που θα φτάσει η κόντρα τους.

Ήδη έχουν ανταλλάξει βαρύτατους χαρακτηρισμούς, όμως, στο χθεσινό συμβούλιο ο Κόρο ξέφυγε ακόμη περισσότερο. Σε μια στιγμή που μιλούσε ο Τριαντάφυλλος, έκανε μια χειρονομία που ελάχιστοι πρόσεξαν. Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, μούτζωσε τον συμπαίκτη του.

Έξαλλος ο Λιανός με Κόρο και Παππά: Τέτοιες εκφράσεις δεν επιτρέπονται – ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια του συμβουλίου και ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Γιώργο Κόρομι. Τα πράγματα μεταξύ τους ξέφυγαν, ειπώθηκαν “βαριές” κουβέντες και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός επέβαλλε την τάξη.

Ο Αλέξης Παππάς ζήτησε τον λόγο από τον Γιώργο Λιανό και υποστήριξε τον Τριαντάφυλλο. Ο παίκτης Μπλε ομάδας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Τριαντάφυλλος είναι από την αρχή στο ριάλιτι επιβίωσης και πως ήταν παρών σε όλες τις σημαντικές στιγμές του παιχνιδιού, παρόλο που δεν είχε την αγωνιστικότητα άλλων παικτών και με τον ίδιο να πιστεύει ότι θα φύγει γρήγορα από τον Άγιο Δομίνικο. Όταν μάλιστα αναφέρθηκε στον Γιώργο Κόρομι και στα κ@@@@@ που θεωρεί ότι δεν δείχνει, ο τελευταίος αντέδρασε έντονα λέγοντας του ότι κάνει διακοπές στο Survivor και ρωτώντας τον πόσα του έδωσε ο Τριαντάφυλλος για να τα πει.

“Παρακαλώ! Αυτοί οι χαρακτηρισμοί δεν επιτρέπονται. Αλέξη και Κόρο αυτές οι εκφράσεις δεν επιτρέπονται στο Survivor. Ας κρατήσουμε χαμηλά τους χαρακτηρισμούς, χαμηλά τη μπάλα”, είπε ο Γιώργος Λιανός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ