Survivor: Βγαίνουν τα “μαχαίρια” μεταξύ Τριαντάφυλλου και Κοψιδά – Xαμός στους Μπλε

Επεισόδιο “φωτιά” προμηνύεται το αποψινό του Survivor αν κρίνει κανείς από το trailer. Οι Μπλε είναι χωρισμένοι στις δύο και τις συζητήσεις μονοπωλούν οι ενδεχόμενες υποψηφιότητες και αποχωρήσεις. Άννα Μαρία Βέλλη, Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης από τη μία, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Πάνος Καλίδης από την άλλη και ουδέτεροι οι Αλέξης Παππάς και Ελευθερία Ελευθερίου.

Xαμός στους Μπλε

“Με την αποχώρηση κάποιου από τους τρεις ενδεχομένως το κλίμα να είναι καλύτερο”, λέει χαρακτηριστικά ο Σάκης, με την άποψη του οποίου συμφωνεί και η Μαριαλένα που αναφέρει: “Όπως το βλέπω και εάν συνεχίσουν να παραμείνουν στο παιχνίδι και οι τρεις μόνο χειρότερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα”.

Και στους Κόκκινους “βγαίνουν” τα μαχαίρια μεταξύ Τριαντάφυλλου και Γιώργο Κοψιδά στο Συμβούλιο μετά το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Κόντρα Τριανταφύλλου-Κοψιδά

«Ο Κοψιδάς θέλει να πάει τελικό. Μαγκιά του να πάει στον τελικό», λέει φανερά ενοχλημένος ο Τριαντάφυλλος με τον Κοψιδά να απαντά: «Δεν έχω κάνει ποτέ σχέδια για τελικό. Έχω πει εδώ που είμαι θα πηγαίνω μέρα με τη μέρα το πολύ εβδομάδα με εβδομάδα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ