GNTM spoiler 16/12: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε

Μία ανάσα έμεινε από τον μεγάλο τελικό του GNTM που θα αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι μοντέλων.

Σύμφωνα με τα spoilers, στον μεγάλο τελικό θα φτάσουν η Κάτια Ταραμπάνκο, η Κέισι Μίζιου και η Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Τα spoiler που μαρτυρούν τις επόμενες αποχωρήσεις έχουν πάρει φωτιά. Δύο είναι οι διαγωνιζόμενες που θα αποχωρήσουν στο Μιλάνο και σύμφωνα με πληροφορίες οι κοπέλες που δεν θα δουν το όνειρο τους να γίνεται πραγματικότητα είναι η Χαρά και η Μαρία. Παρότι τις προηγούμενες ημέρες τα spoiler ήταν διχασμένα, φαίνεται να καταλήγουν ότι πρώτη – δηλαδή στο επεισόδιο της Δευτέρας – θα αποχωρήσει η Χαρά Παππά.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιοΚατά τα άλλα στο αποψινό επεισόδιο η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Έλενα Χριστοπούλου φροντίζουν να δώσουν στα κορίτσια μια γερή γεύση ιταλικής μόδας και αισθητικής.

Ένας οίκος υψηλής ραπτικής, μια boutique υψηλής αρωματοποιίας και το εργαστήρι της master tailor των μεγαλύτερων Ιταλών σχεδιαστών, αποτελούν τις στάσεις ενός ιδιαίτερου fashion tour. Ο τελικός προορισμός όμως τους επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη: στο showroom του οίκου Βlumarine οι κριτές συναντούν τα κορίτσια για να τους ανακοινώσουν πως η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης, επί ιταλικού εδάφους, θα πραγματοποιηθεί άμεσα και θα αποτελείται από δύο μέρη.

Μετά από μια περιήγηση στο χώρο και μια γνωριμία με τη φιλοσοφία του οίκου, τα κορίτσια ξεκινούν fitting, καθώς η κάθε μία θα κάνει πασαρέλα με τέσσερα διαφορετικά look από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020.

Στη φωτογράφηση, που ακολουθεί, οι τοπ5 προσπαθούν να βγάλουν στον φακό το απόλυτο ‘Βlumarine girl’. Αυτό θα είναι και το κλικ, που θα φτάσει στους κριτές και θα ολοκληρώσει την ετυμηγορία τους.

Για μία όμως κοπέλα, αυτές θα είναι και οι τελευταίες στιγμές της στο διαγωνισμό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ