Ζέτα Δούκα: Σε επέμβαση καρδιάς υποβλήθηκε η μητέρα της – Το συγκινητικό μήνυμα της ηθοποιού

Σε μια σοβαρή καρδιοχειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες η μητέρα της Ζέτας Δούκα.

Όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, η μητέρα της έκανε ένα χειρουργείο και την Τετάρτη πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το προσωπικό του νοσοκομείου για τη φροντίδα που της προσέφεραν.

Αναλυτικά, η ανάρτηση της Ζέτα Δούκα:

«ΜΑΝΑ- ΜΗΤΕΡΑ- ΜΑΜΑ

Φέτος γιορτάζω την «γιορτή της μητέρας», 5 μέρες πριν την καθιερωμένη επέτειο!

Γιατί σήμερα, βγήκε από το νοσοκομείο μετά από μία πολύ σοβαρή καρδιοχειρουργική επέμβαση, η οποία αν δεν γινόταν στον χρόνο και με τον τρόπο που έγινε, μπορεί να μην μπορούσα να την γιορτάσω την ερχόμενη Κυριακή… Κι επειδή κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται, αν και δεν φτάνουν τα λόγια, θέλω να ευχαριστήσω, και με αυτόν τον τρόπο, τους ανθρώπους που την φρόντισαν!

Αρχικά, τον εξειδικευμένο σε θέματα βαλβίδων ( πόσο σημαντικό πράγμα η εξειδίκευση !!!) καρδιοχειρουργό Απόστολο Ρουμπελάκη και τους υπέροχους γιατρούς-συνεργάτες του, που έκαναν κυριολεκτικά τα δύσκολα εύκολα, με έναν μαγικό τρόπο, που εμπεριέχει – βεβαίως – υψηλή κατάρτιση αλλά και ανθρωπιά και καλοσύνη και καθαρότητα!

Έπειτα, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους τραπεζοκόμους , τους ανθρώπους στην καθαριότητα του νοσοκομείου, για το νοιάξιμο και τα χαμόγελα τους, που περίσσευαν όταν το δικό μου έλειπε…

Επίσης , την επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων του Ιατρικού Κέντρου, Ρίτσα Μπιρζαμάνη και την Μαριάννα Ρέστα, την ιδιαιτέρα του κ. Ρουμπελάκη, που στάθηκαν σαν φίλες στην αγωνία μου, τη στιγμή που δεν μπορούσα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού να έχω στο πλάι μου κανέναν δικό μου άνθρωπο στο νοσοκομείο αυτές τις μέρες.

Τέλος, θέλω να εκφράσω την πιο βαθιά ευγνωμοσύνη μου στον Χειρουργό Κώστα Κούρτη, που με κατηύθυνε σωστά από την αρχή και με οδήγησε με…πατρική αγάπη, σε μονοπάτια που έφεραν με ασφάλεια και γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Θα σας έχω όλους στη καρδιά μου για πάντα! ❤️❤️❤️».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ