Υπερβολική δόση η αιτία θανάτου του Prince;

Παγκόσμιος θρήνος για το θάνατο του πρίγκιπα της ποπ, Prince, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 57 ετών. 

Άγνωστη παραμένει η ακριβής αιτία του θανάτου του. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της “Daily Mail” το περασμένο Σάββατο 15 Απριλίου είχε γίνει γνωστό πως το αεροπλάνο του Prince είχε κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Ιλινόις, στην πόλη Μολίν, γιατί φέρεται να είχε κάνει υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηρστικά ότι στο νοσοκομείο του έκαναν μία ένεση, η οποία συνήθως γίνεται για να αντιμετωπιστούν επιπτώσεις από οπιούχα. 

Οι γιατροί τον συμβούλευσαν να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο, αλλά εκείνος έφυγε μετά από τρεις ώρες καθώς ζήτησε ιδιωτικό δωμάτο και κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό. 

Την επόμενη μέρα εμφανίστηκε σε πάρτι στη Μινεσότα. Ήταν η τελευταία του δημόσια εμφάνιση και είπε στους θαυμαστές του «περιμένετε λίγο πριν “σπαταλήσετε” τις προσευχές σας».

Η τελευταία φορά που τον είδαν ζωντανό ήταν την Τετάρτη όταν πήγε σε φαρμακείο της πόλης Γουόλγκρινς στη Μινεσότα.  Όσοι τον είδαν είπαν πως ήταν αδύναμος και νευρικός. Όπως αναφέρει η Daily Mail, ήταν η τέταρτη φορά που επισκεπτόταν το φαρμακείο αυτή την εβδομάδα.

Αναίσθητος μέσα στο ασανσέρ της έπαυλης του στη Μινεσότα βρέθηκε ο Prince, όπως αναφέρει η έκθεση του σερίφη, Τζιμ Όλσον.

Η επίσημη ενημέρωση ήταν πως ο μουσικός έπασχε από γρίπη.

Πηγή: Daily Mail

Δείτε επίσης:

Η πρώην σύζυγος του Prince: Ήταν η πιο παράξενη σχέση αλλά θα τον αγαπώ για πάντα

Διάσημοι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον Prince – ΦΩΤΟ

Σοκ στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα – Πέθανε ο Prince

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ