Viral το ΒΙΝΤΕΟ που φαίνεται ο Χάρι Στάιλς να φτύνει τον Κρις Πάιν

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Χάρι Στάιλς από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Στο βίντεο, ο Βρετανός σταρ φαίνεται να φτύνει τον Κρις Πάιν, λίγο πριν καθίσει δίπλα του. Ο Χάρι Στάιλς φέρεται να έφτυσε στο δεξί πόδι τον Κρις Πάιν, ενώ εκείνος τον χειροκροτούσε. Σε εκείνο το σημείο, ο Αμερικανός ηθοποιός σταματάει να χειροκροτεί και σαστίζει κοιτώντας το πόδι του. Ο Βρετανός σταρ δεν αντιδράει καθόλου και συνεχίζει να προσαρμόζει το σακάκι του για να καθίσει στη θέση του, ενώ χαμογελά αμήχανα.

Δείτε το επίμαχο βίντεο

Ο Κρις Πάιν κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο κόκκινο χαλί, μίλησε με αγάπη για την εποχή που δούλευε με την ηθοποιό Φλόρενς Παγκ, με την οποία η σύντροφος του Χάρι Στάιλς Ολίβια Γουάιλντ, φέρεται να βρίσκεται σε κόντρα. Μετά το περιστατικό με το φερόμενο φτύσιμο, οι φήμες που κυκλοφορούν είναι ότι ο Βρετανός σταρ πήρε θέση υπέρ της συντρόφου του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν όντως ο Στάιλς έφτυσε τον Πάιν. Κάποια φαν είναι σίγουροι ότι αυτό συνέβη καθώς είναι γνωστό ότι ο Στάιλς φτύνει κατά τη διάρκεια των συναυλιών του. Σε πολλές περιπτώσεις ο πρώην σταρ των One Direction πίνει μια γουλιά νερό και το φτύνει στο πλήθος σε μια κίνηση γνωστή ως «η φάλαινα». Άλλοι, βέβαια, αναφέρουν ότι ο Πάιν έπαιζε με τα γυαλιά του, που βρίσκονταν στα πόδια του.

Ούτε ο Κρις Πάιν ούτε ο Χάρι Στάιλς έχουν σχολιάσει δημόσια το περιστατικό.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ