Vincent Cassel – Tina Kunakey: Διαζύγιο-«βόμβα» έπειτα από πέντε χρόνια γάμου

Ο Vincent Cassel διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της συζύγου του Tina Kunakey από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φουντώνοντας τις φήμες για χωρισμό του ζευγαριού έπειτα από πέντε χρόνια γάμου.

Vincent Cassel: Σε ρόλο μοντέλου ο πρώην σύζυγος της Monica Belucci – Eπέτειος γάμου με την Tina Kunakey

Ο 59χρονος Γάλλος ηθοποιός και το 26χρονο μοντέλο παντρεύτηκαν το 2018 και τον Απρίλιο του 2019 υποδέχτηκαν τον καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους, Amazonie. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2016.

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού που μίλησε στην ιστοσελίδα στη Dailymail, το ζευγάρι πρόκειται να προχωρήσει στο διαζύγιο. «Χώρισαν πριν μερικές εβδομάδες, η Tina είναι συντετριμμένη», δήλωσε η πηγή.

Βενσάν Κασέλ: Η “Αμαζόνα” σύζυγός του ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της και εκείνος την αποθεώνει – ΦΩΤΟ

Nα σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που ο Cassel έκανε like σε μια από τις αναρτήσεις της Kunakey στο Instagram ήταν τον Φεβρουάριο, ενώ η ίδια δεν έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, καμία φωτογραφία της με τον ηθοποιό, εδώ και εβδομάδες.

Μέχρι τώρα εκπρόσωποι του ζευγαριού αρνήθηκαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Cassel και η Kunakey αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Την Τετάρτη η 26χρονη είχε τα γενέθλιά της, αλλά ο 56χρονος σύζυγός της δεν έκανε καμία ανάρτηση στα social media, παρά το γεγονός ότι το μοντέλο δέχθηκε χιλιάδες ευχές από τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο Vincent Cassel ήταν παντρεμένος με τη Monica Bellucci από το 1999 μέχρι το 2013 και απέκτησαν δύο κόρες, την 18χρονη Deva και την 12χρονη Léonie.

πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ