Βασίλης Μαλούχος: Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την κηδεία

Παρουσία λίγων συγγενών κηδεύτηκε το περασμένο Σάββατο ο ηθοποιός Βασίλης Μαλούχος. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, κανένας ηθοποιός δεν βρέθηκε στην κηδεία του. O Βασίλης Μαλούχος έφυγε για το τελευταίο του ταξίδι “μόνος” και “ξεχασμένος” απ’ όλους, ανέφερε χαρακτηριστικά η εφημερίδα Espresso.

“Κρίμα που ο Βασίλης Μαλούχος έφυγε έτσι” σημείωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα, τονίζοντας ωστόσο ότι κανείς δεν ενημέρωσε σχετικά με την κηδεία του ηθοποιού.

“Κρίμα που ο Βασίλης Μαλούχος έφυγε έτσι… Πόσο άδικο όμως είναι να γράφουν έφυγε ξεχασμένος ή κηδεύτηκε μόνος, όταν κανείς δεν ενημέρωσε κάποιον για το πού και πότε θα γίνει η κηδεία! Καλό ταξίδι αγαπημένε συνάδελφε” έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Βασίλης Μαλούχος: Κηδεύτηκε μόνος και ξεχασμένος

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Χαλανδρίου, παρουσία της οικογένειας των αδελφών Γιάννη και Γιώργου Μαλούχου, που είχαν φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο να πραγματοποιηθεί η τελευταία επιθυμία του ηθοποιού: να ταφεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Δημητσάνα.

Από το τελευταίο «αντίο» έλειπε η μονάκριβη κόρη του Λία, η οποία δεν κατόρθωσε να έρθει από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, όπου ζει μόνιμα εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι το θρίλερ που εξελισσόταν εδώ και περίπου δύο μήνες με τον ηθοποιό, ο οποίος βρισκόταν σε δημόσιο νοσοκομείο, χωρίς τα μέλη της οικογένειάς του να γνωρίζουν το παραμικρό.

Ο Βασίλης Μαλούχος χρειάστηκε πριν από δύο μήνες να νοσηλευτεί σε δημόσιο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού. Τα μέλη της οικογένειάς του μάταια όλο αυτό το διάστημα προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή μαζί του, καθώς δεν γνώριζαν πώς θα τον βρουν.

«Ψάξαμε παντού. Δεν κατορθώσαμε να τον εντοπίσουμε. Πέθανε ο άνθρωπός μας και το μάθαμε μέρες μετά, όταν μας ενημέρωσε το νοσοκομείο», είπε στενό συγγενικό του πρόσωπο στην εφημερίδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ