Τζόνι Ντεπ: Η Άμπερ Χερντ είχε σχέση με τον Ίλον Μασκ ενώ προσπαθούσε να τα βρει με τον σύζυγό της – Η κατάθεση του ατζέντη τους

Η Άμπερ Χερντ έβγαινε με τον Ίλον Μασκ ενώ προσπαθούσε να συμφιλιωθεί με τον Τζόνι Ντεπ, υποστήριξε στην κατάθεσή του ο πρώην ατζέντης τους Κρίστιαν Καρίνο, στη διάρκεια της δίκης δυσφήμησης του σταρ εναντίον της πρώην συζύγου του.

Ο Κρίστιαν Καρίνο, ατζέντης στην Creative Artists Agency, που εκπροσωπούσε τον Ντεπ και τη Χερντ, είπε ότι η Χερντ “περνούσε” χρόνο με τον Μασκ  ενώ προσπαθούσε να αναβιώσει τη σχέση της με τον Depp το 2016. Αυτό ήταν δύο μήνες μετά που η ηθοποιός είχε καταγγείλει τον Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία και το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, όπως άκουσε το σώμα ενόρκων στο δικαστήριο του Φέρφαξ στη Βιρτζίνια.

“Μου είπες χιλιάδες φορές ότι απλώς γέμιζες το κενό” ήταν το μήνυμα του Καρίνο στη Χερντ σχετικά με τον Μασκ το 2017. “Δεν ησουν ερωτευμένη μαζί του”. Η Χερντ που επιζητούσε συμβουλή για τον Ντεπ από τον Καρίνο απάντησε: “Θεέ μου, μου λείπει τόσο”.

Σε άλλη ανταλλαγή μηνυμάτων, η Χερντ έγραψε στον Καρίνο: “Μισώ που για άλλη μια φορά ένας άνδρας με αφήνει να πέσω μόνη μου στα αγκάθια”. Ο Καρίνο απάντησε: “Αν δεν σου αρέσει να είναι η προσωπική ζωή σου στον Τύπο, μην βγαίνεις με διάσημους άνδρες. Θα μπορούσες να το σταματήσεις αυτό, αν σταματούσες να βγαίνεις με υπερβολικά διάσημους ανθρώπους”.

Ο ατζέντης του διάσημου ζεύγους κατέθεσε επίσης ότι δεν είδε ποτέ τον Ντεπ να κακοποιεί τη Χερντ ή να είδε τραυματισμένη τη Χερντ, αλλά ότι οι κατηγορίες εναντίον του επηρέασαν αρνητικά την καριέρα του. “Οι άνθρωποι δεν θέλουν να ξέρουν ότι κάποιος που θαυμάζουν, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη”.

Έναν χρόνο νωρίτερα, ο ατζέντης είχε κανονίσει η Χερντ να συναντηθεί με τον Ντεπ σε ένα φιλικό σπίτι στο Σαν Φρανσίσκο παρά το γεγονός ότι ήταν σε ισχύ τα προσωρινά περιοριστικά μέτρα που είχε εναντίον του Ντεπ η Χερντ, με τον όρο ότι δεν θα μπορούσε να τον κατηγορήσει ότι τα παραβίασε. Το ζευγάρι μίλησε για ώρες σε απόσταση εκατοστών στη βεράντα, προτού πάνε σε ξενοδοχείο όπου ξεκίνησε καβγάς” πρόσθεσε ο Καρίνο, o οποίος είναι ο πρώην αρραβωνιαστικός της Lady Gaga.

Η κατάθεση αυτή ήρθε μετά τα όσα είπαν στο δικαστήριο τρεις αστυνομικοί του Λος Άντζελες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε κλήση στις 21 Μαΐου 2016. Οι αξιωματικοί είπαν ότι όταν έφθασαν στο διαμέρισμα δεν είδαν σημάδια σωματικής βίας στην Άμπερ Χερντ, η οποία έξι ημέρες αργότερα επεδίωξε να εκδοθούν περιοριστικά μέτρα σε βάρος του Τζόνι Ντεπ, επικαλούμενη ότι είχε υποστεί ενδοοικογενειακή βία εκείνη τη νύχτα.

Ο αξιωματικός Ουίλιαμ Γκάτλιν κατέθεσε ότι όταν έφθασαν οι αστυνομικοί στο κτίριο διαμερισμάτων, η γυναίκα στην οικία αρνήθηκε να συνεργαστεί και δεν είχε σημάδια σωματικού τραυματισμού. “Η γυναίκα αρνήθηκε να καταθέσει τι είχε συμβεί και δεν είδαμε επαληθεύσιμους τραυματισμούς” είπε ο Γκάτλιν που πρόσθεσε ότι μια άλλη γυναίκα που βρισκόταν εκεί είπε στους αστυνομικούς ότι “όλα ήταν καλά”.

Ο αστυνομικός Τάιλερ Χάντεν, που ήταν ένας από τους αξιωματικούς που ανταποκρίθηκαν στην κλήση, είπε ότι η Χερντ έκλαιγε και είχε κόκκινο πρόσωπο: “Επειδή απλώς μία γυναίκα έχει κόκκινα μάγουλα και κόκκινα μάτια δεν σημαίνει ότι κάτι έγινε” είπε ο αστυνομικός στην κατάθεσή του. Οι αστυνομικοί είπαν ότι ο Ντεπ δεν ήταν στο διαμέρισμα και κατέγραψαν το περιστατικό ως “προφορική διαφωνία”. Κατέθεσαν ότι δεν γνώριζαν ποια ήταν η Άμπερ Χερντ ή ότι ήταν παντρεμένη με τον Ντεπ. Ούτε η Χερντ ούτε κάποιος στο διαμέρισμα ήταν πρόθυμος να τους πει ποιος ήταν ο σύζυγος της Χερντ.

Αργότερα, τον Μάιο, η Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και κατέφυγε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες για να εκδώσει προσωρινή περιοριστική εντολή κατά του Ντεπ. Είχε ένα σημάδι στο πρόσωπό της το οποίο υποστήριξε ότι της το είχε προκαλέσει ο Ντεπ εκείνη τη νύχτα.

Να σημειωθεί ότι ο Ντεπ έχει αρνηθεί κατηγορηματικά ότι έχει χτυπήσει τη Χερντ οποιαδήποτε στιγμή, ενώ επισημαίνει ότι οι ισχυρισμοί της για ενδοοικογενειακή βία είναι ψευδείς και ότι ήταν αυτή που διέπραξε βία κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ