Τζόνι Ντεπ: Επέστρεψε ως “περιστασιακά ηθοποιός” και έστειλε μήνυμα στους υποστηρικτές του – ΒΙΝΤΕΟ

Επιστρέφει δυναμικά ο Τζόνι Ντεπ, στέλνοντας μήνυμα στους θαυμαστές του ότι “όλοι μαζί προχωράμε μπροστά”, μία εβδομάδα μετά την δικαστική δικαίωσή του στην αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της Άμπερ Χερντ. Ο Χολιγουντιανός σταρ, που αναμένεται να λάβει αποζημίωση 10,4 εκατομμυρίων δολαρίων από την πρώην σύζυγό του, προετοιμάζεται για την επάνοδό του, ενώ ήδη έκανε ντεμπούτο στο TikTok.

Ο Τζόνι Ντεπ έχει ήδη 4,3 εκατομμύρια ακόλουθους στα social media. Στο προφίλ του σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε στα βιογραφικά στοιχεία “occasional thespian” (σσ. περιστασιακά ηθοποιός) και δημοσίευσε ένα βίντεο με μονταρισμένες εικόνες από την πρόσφατη περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο με τον Τζεφ Μπεκ.

Δεν παρέλειψε, δε, να στείλει και ένα μήνυμα στους “πιο πολύτιμους, πιστούς και ακλόνητους υποστηρικτές του”, τους ακολούθους του στα social media.

“Σε όλους τους πιο πολύτιμους, πιστούς και ακλόνητους υποστηρικτές μου. Ήμασταν παντού μαζί, τα έχουμε δει όλα μαζί” έγραψε ο δημοφιλής ηθοποιός.

“Περπατήσαμε μαζί στον ίδιο δρόμο. Μαζί κάναμε το σωστό, επειδή νοιαζόσασταν. Και τώρα, όλοι μαζί προχωράμε μπροστά. Είστε, όπως πάντα, οι εργοδότες μου και για άλλη μια φορά απογοητεύομαι που δεν μπορώ να πω ευχαριστώ με κάποιον τρόπο, παρά μόνο λέγοντας… ευχαριστώ. Την αγάπη και τον σεβασμό μου, JD”, αναφέρεται στο μήνυμά του.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Depp (@johnnydepp)

Ο Ντεπ ετοιμάζεται, επίσης, να κυκλοφορήσει άλμπουμ με τον Τζεφ Μπεκ. Την είδηση ανακοίνωσε ο Τζεφ Μπεκ κατά τη διάρκεια συναυλίας με τον ηθοποιό στην πόλη Γκέιτσχεντ της Αγγλίας, στις 2 Ιουνίου.

Τι απάντησε η Άμπερ Χερντ

Η Άμπερ Χερντ δεν παρέλειψε, πάντως, να απαντήσει στο πρώτο TikTok του Τζόνι Ντεπ. “Καθώς ο Τζόνι Ντεπ λέει ότι ‘προχωράει μπροστά’, τα δικαιώματα των γυναικών κινούνται προς τα πίσω», ανέφερε εκπρόσωπος της Άμπερ Χερντ σε δήλωσή του, στο περιοδικό People.

“Το μήνυμα της απόφασης του δικαστηρίου στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας είναι… να φοβάστε να αντιδράσετε και να μιλήσετε ανοιχτά”, συμπλήρωσε ο ίδιος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ