Τζέρεμι Ρένερ: Πέρασε από πάνω του εκχιονιστικό 6,5 τόνων – Τα μηνύματα συμπαράστασης από τους Avengers

Νέες πληροφορίες για το τρομακτικό ατύχημα του πρωταγωνιστή των «Avengers», Τζέρεμι Ρένερ με το εκχιονιστικό έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Τζέρεμι Ρένερ: Η πρώτη φωτογραφία του ηθοποιού μέσα από το νοσοκομείο

Σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξη Τύπου ο σερίφης της κομητείας Washoe, Darin Balaam, το εκχιονιστικό που πέρασε πάνω από τον σταρ της Marvel ζύγιζε τουλάχιστον 6,5 τόνους.

«Με βάση την έρευνά μας, το προσωπικό όχημα του κ. Ρένερ, το οποίο οδηγούσε ένα μέλος της οικογένειας, είχε κολλήσει στα χιόνια κοντά στο σπίτι του. Σε μια προσπάθεια να μετακινήσει το όχημα, ο ηθοποιός πήγε να φέρει το εκχιονιστικό “PistenBully” που έχει στην κατοχή του. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά μεγάλο μηχάνημα εκχιονισμού που ζυγίζει τουλάχιστον 6,5 τόνους. Αφού ρυμούλκησε επιτυχώς το όχημα, ο κ. Ρέρνερ βγήκε από το “PistenBully” του για να μιλήσει στο μέλος της οικογένειάς του.

Τζέρεμι Ρένερ: Η πρώτη ανακοίνωση της οικογένειάς του – «Υπέστη αμβλύ τραύμα στο στήθος και ορθοπεδικούς τραυματισμούς»

Σε εκείνο το σημείο το εκχιονιστικό άρχισε να κυλάει. Σε μια προσπάθεια να το σταματήσει, ο κ. Ρένερ επιχείρησε να επιστρέψει στη θέση του οδηγού. Με βάση την έρευνά μας, σε αυτό το σημείο ο ηθοποιός έπεσε και το όχημα πέρασε από πάνω του. Ένας αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε λεπτομερώς ότι είδε τον κ. Ρένερ να μπαίνει στο PistenBully και μετά δεν τον ξαναείδε μέχρι που το εκχιονιστικό ακινητοποιήθηκε σε ένα σωρό από χιόνι μπροστά από την είσοδό του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο σερίφης.

Ο σερίφης επισήμανε πως δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια, αλλά πως πρόκειται για ατύχημα.

Τζέρεμι Ρένερ: Ο ηθοποιός θα χρειαστεί πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις

Ο Ρένερ υπέστη αμβλύ τραύμα στο στήθος και ορθοπεδικά τραύματα έπειτα από ατύχημα. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις 2 Ιανουαρίου και στη συνέχεια παρέμεινε στην εντατική σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση

Eκπρόσωπος είπε στο PEOPLE την Τρίτη ότι ο Ρένερ «απομάκρυνε το χιόνι από τον δρόμο του την Κυριακή για να μπορέσουν τα μέλη της οικογένειάς του να φύγουν από το σπίτι του αφού πέρασαν μαζί την Πρωτοχρονιά. Βοηθούσε επίσης να καθαρίσει το χιόνι του σπιτιού του γείτονά του, καθώς όλοι εκεί πάνω ήταν χωρίς ρεύμα για 24 ώρες και είχε σημειωθεί μεγάλη χιονόπτωση». «Επομένως, βοηθούσε τους πάντες για να μπορέσουν οι άνθρωποι να βγουν έξω», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Τα μηνύματα συμπαράστασης από τους συμπρωταγωνιστές

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας), ο Τζέρεμι Ρένερ έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το κρεβάτι στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται. Ο διάσημος ηθοποιός ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο 51χρονος ηθοποιός του Hawkeye έσπασε τη σιωπή του λέγοντας: «Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. 🙏. Είμαι πολύ χάλια τώρα για να πληκτρολογήσω. Αλλά  στέλνω αγάπη σε όλους».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Ο σταρ των Avengers έλαβε δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης από τους συμπρωταγωνιστές στη Marvel, καθώς και από άλλου celebrity που ενδιαφέρονται για την ευημερία του.

«Γρήγορη ανάρρωση φίλε» έγραψε ο σταρ του Thor, Κρις Χέμσγουορθ. «Σκληρός σαν καρφιά. Σ’ αγαπώ φίλε» συμπλήρωσε ο “Captain America”, Κρις Έβανς. Οι σκηνοθέτες των Avengers,  Άντονι και Τζόζεφ Ρούσο, έγραψαν: «Στέλνουμε όλη μας την αγάπη, αδερφέ, και τις ελπίδες μας για γρήγορη ανάρρωση».

«Σε αγαπώ φίλε. Σου στέλνω αγάπη» έγραψε ο σταρ της Marvel, Πολ Μπέτανι, ενώ ο συμπρωταγωνιστή του Ρένερ στην σειρά του Disney Plus “Hawkeye”, Τόνι Ντάλτον, είπε: «Να γίνεις καλά σύντομα, μεγάλε!»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ