Τζέρεμι Ρένερ: Η πρώτη ανακοίνωση της οικογένειάς του – «Υπέστη αμβλύ τραύμα στο στήθος και ορθοπεδικούς τραυματισμούς»

Ο Τζέρεμι Ρένερ χειρουργήθηκε έπειτα από το ατύχημα με εκχιονιστικό.

Τζέρεμι Ρένερ: Ο ηθοποιός θα χρειαστεί πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις

Σε μια δήλωση που εστάλη στο PEOPLE, ο εκπρόσωπος του διάσημου ηθοποιού αναφέρει: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζέρεμι υπέστη αμβλύ τραύμα στο στήθος και ορθοπεδικά τραύματα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Επέστρεψε από το χειρουργείο και παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση».

«Η οικογένεια του Τζέρεμι θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους εξαιρετικούς γιατρούς και νοσηλευτές που τον φροντίζουν, τους Truckee Meadows Fire and Rescue, τον σερίφη της κομητείας Washoe, τη δήμαρχο της πόλης του Ρίνο, Χίλαρι Σίεβ και τις οικογένειες Carano και Murdock. Είναι επίσης τρομερά συγκλονισμένοι και εκτιμούν την κύμα αγάπης και υποστήριξης από τους θαυμαστές του».

Τζέρεμι Ρένερ: Νέες πληροφορίες για το ατύχημα του ηθοποιού – ΒΙΝΤΕΟ από την αεροδιακομιδή του

Οι τοπικές αρχές δήλωσαν ότι ο σταρ της Marvel Cinematic Universe, 51 ετών, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο μετά το περιστατικό.

Τζέρεμι Ρένερ: Πώς έγινε το ατύχημα με τον πρωταγωνιστή της Marvel – Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο

“Στις 9:00 π.μ. περίπου την 1η Ιανουαρίου 2023, το γραφείο του σερίφη της κομητείας Washoe ανταποκρίθηκε σε έναν τραυματισμό στην περιοχή του Mt. Rose Highway στο Ρίνο της Νεβάδα”, σημειώνεται στο δελτίο Tύπου. “Κατά την άφιξή τους, οι αστυνομικοί συντονίστηκαν με την ΠυροσβεστικήTruckee Meadows και το REMSA Health για να κανονίσουν την ιατρική μεταφορά του Τζέρεμι Ρένερ μέσω πτήσης φροντίδας σε ένα τοπικό νοσοκομείο”, συνεχίζει η δήλωση.

Μετά το περιστατικό, ένας εκπρόσωπος είπε στο PEOPLE ότι «η οικογένειά του είναι μαζί του και λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα». Λίγο αργότερα, μια πηγή είπε στο PEOPLE τη Δευτέρα ότι τα τραύματα του Ρένερ ήταν «εκτεταμένα», ενώ ένας εκπρόσωπος είπε ότι παρέμενε σε «κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση».

Η ομάδα διερεύνησης μεγάλων ατυχημάτων του γραφείου του σερίφη της κομητείας Washoe ερευνά επί του παρόντος τις συνθήκες.

Ο Ρένερ είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του Hawkeye στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel, ξεκινώντας με τον Thor (2011) και τους Εκδικητές (2012). Πιο πρόσφατα έπαιξε τον χαρακτήρα στη σειρά Hawkeye της Disney+. Ο Ρένερ προτάθηκε για Όσκαρ για τις ερμηνείες του στις ταινίες The Hurt Locker (2008) και The Town (2010). Έχει επίσης εμφανιστεί στα Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011), American Hustle (2013) και Mission: Impossible – Rogue Nation (2015).

Ο Ρένερ και η πρώην σύζυγός του Sonni Pacheco έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Ava Berlin, 9 ετών.

Τον Μάρτιο του 2022, ο Ρένερ μοιράστηκε μια συγκινητική ανάρτηση για τα ένατα γενέθλια της κόρης του. Ο ηθοποιός δημοσίευσε μια αναδρομική φωτογραφία στο Instagram με τον εαυτό του να κρατά την Ava ως νεογέννητο, αποκαλώντας την γλυκά προτεραιότητά του. «Χρόνια πολλά στο νούμερο ένα μου #proudpapa», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ