Τζέρεμι Ρένερ: Ο ηθοποιός θα χρειαστεί πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις

Ο Τζέρεμι Ρένερ, θα πρέπει να υποβληθεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις για τα «εκτεταμένα» τραύματα που υπέστη όταν το εκχιονιστικό πέρασε πάνω από το ένα πόδι του στο σπίτι του στη Νεβάδα την Κυριακή (1-1-2023).

Τζέρεμι Ρένερ: Νέες πληροφορίες για το ατύχημα του ηθοποιού – ΒΙΝΤΕΟ από την αεροδιακομιδή του

Ο τραυματισμός του 51χρονου σταρ της Marvel θα απαιτήσει τουλάχιστον δύο χειρουργικές επεμβάσεις για αποκατάσταση, ανέφερε το CNN. Δεν είναι σαφές εάν και οι δύο διαδικασίες είχαν ολοκληρωθεί έως το βράδυ της Δευτέρας, αλλά ο ηθοποιός λέγεται ότι είναι σε σταθερή κατάσταση.

Η χειρουργική επέμβαση θα είναι το πρώτο βήμα σε έναν μακρύ δρόμο προς την ανάρρωση, αφού ο Ρένερ έχασε σημαντική ποσότητα αίματος στο ατύχημα της Πρωτοχρονιάς κοντά στο σπίτι του στο Mt. Rose-Ski. Το αστέρι του “Hawkeye” χρησιμοποιούσε το εκχιονιστικό για να ανοίξει ένα μονοπάτι από το σπίτι του, αφού η περιοχή είχε χτυπηθεί από μια τεράστια χιονοθύελλα. Άλλωστε ήταν κάτι που έκανε συχνά, τόσο για το σπίτι του όσο και για την κοινότητά του. Βοηθούσε ακόμη και την πυροσβεστική υπηρεσία όταν υπήρχε ανάγκη.

Τζέρεμι Ρένερ: Πώς έγινε το ατύχημα με τον πρωταγωνιστή της Marvel – Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο

Τα συστήματα ασφαλείας που έχουν τέτοια μηχανήματα βαρέως τύπου προφανώς δεν λειτούργησαν και το τεράστιο άροτρο κύλησε πάνω από το πόδι του. Ένας εκπρόσωπος του Ρένερ είπε ότι τραυματίστηκε στη Νεβάδα «αφού βίωσε ένα ατύχημα που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες ενώ απομάκρυνε το χιόνι».

Ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο κοντά στο Ρίνο λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Κυριακής, αφού ένας γείτονας έβαλε τουρνικέ στο θρυμματισμένο του πόδι για να σταματήσει την αιμορραγία.

Ο εκπρόσωπός του είπε την Κυριακή ότι ο Ρένερ «λάμβανε εξαιρετική φροντίδα» στο νοσοκομείο με την οικογένειά του στο πλευρό του. Ο ηθοποιός, επίσης γνωστός για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά Paramount+ «Mayor of Kingstown», έχει μοιραστεί πολλά βίντεο του να χρησιμοποιεί το άροτρο Kässbohrer PistenBully για να καθαρίσει το χιόνι που περιβάλλει το σπίτι του κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο.

Η περιοχή και το μεγαλύτερο μέρος της βόρειας Νεβάδα επηρεάστηκαν από την χειμερινή καταιγίδα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που άφησε 35.000 σπίτια χωρίς ρεύμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ