Τζένιφερ Άνιστον: «Του είχα στείλει μήνυμα την ημέρα που πέθανε» – Η πρώτη συνέντευξη μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι στα τέλη Οκτωβρίου συντάραξε τους εκατομμύρια θαυμαστές της θρυλικής κωμικής αμερικανικής σειράς «Τα Φιλαράκια» με τους 5 συμπρωταγωνιστές του να τον αποχαιρετούν και δημοσίως μέσα από συγκινητικά post που έκαναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τώρα η Τζένιφερ Άνιστον λέει ότι ο Μάθιου Πέρι ήταν «ευτυχισμένος» και «υγιής» τις ημέρες πριν από τον θάνατό του.

«Είχε κόψει το κάπνισμα. Έμπαινε σε φόρμα. Ήταν χαρούμενος, αυτό είναι το μόνο που ξέρω», είπε δακρυσμένη η Άνιστον στο Variety, σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, καθώς η συμπρωταγωνίστριά της στο «The Morning Show», Ρις Γουίδερσπουν, της κρατούσε το χέρι. Μάλιστα αποκάλυψε ότι το τελευταίο πρωινό του Πέρι, οι δυο τους αντάλλασσαν μηνύματα, «Δεν πονούσε. Δεν δυσκολευόταν. Ήταν χαρούμενος».

Η ηθοποιός τόνισε ότι ο αγαπημένος της συμπρωταγωνιστής στα «Φιλαράκια» δεν είχε υποτροπιάσει παρά το τι πιστεύουν ορισμένοι, εξαιτίας της πολύχρονης μάχης που έδινε ο Πέρι με τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. «Πραγματικά αντιμετώπισε μια δύσκολη υπόθεση. Μου λείπει πολύ. Σε όλους μας λείπει. Μας έκανε να γελάμε πολύ δυνατά».

Φιλαράκια

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Πέρι, η Άνιστον είχε κάνει μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τον φίλο και συμπρωταγωνιστή της. Συγκεκριμένα η ηθοποιός είχε γράψει: «Ω φίλε αυτό με έχει κόψει βαθιά… Το να πρέπει να αποχαιρετήσω τον Matty μας ήταν ένα τρελό κύμα συναισθημάτων που δεν έχω ξαναζήσει. Όλοι βιώνουμε την απώλεια κάποια στιγμή της ζωής μας. Απώλεια ζωής ή απώλεια αγάπης. Το να μπορείς πραγματικά να ΚΑΘΕΣΑΙ σε αυτή τη θλίψη, σου επιτρέπει να νιώσεις τις στιγμές χαράς και ευγνωμοσύνης που αγάπησες κάποιον τόσο βαθιά. Και τον αγαπήσαμε βαθιά. Ήταν μέρος του DNA μας.

Ήμασταν πάντα οι 6 μας. Αυτή ήταν μια εκλεκτή οικογένεια που άλλαξε για πάντα την πορεία του ποιοι ήμασταν και ποιος θα ήταν ο δρόμος μας. Για τον Matty, ήξερε ότι του άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελάνε. Όπως είπε και ο ίδιος, αν δεν άκουγε το “γέλιο” νόμιζε ότι θα πεθάνει. Η ζωή του κυριολεκτικά εξαρτιόταν από αυτό. Και πραγματικά κατάφερε να κάνει ακριβώς αυτό. Μας έκανε όλους να γελάμε. Και να γελάμε δυνατά. Τις τελευταίες εβδομάδες, κλαίω με λυγμούς πάνω από τα μηνύματά μας. Για γέλια και για κλάματα και μετά πάλι γέλια. Θα τα κρατήσω για πάντα. Βρήκα ένα μήνυμα που μου έστειλε από το πουθενά μια μέρα. Τα λέει όλα.

Matty, σ’ αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι τώρα είσαι εντελώς ήσυχος και χωρίς πόνο. Σου μιλάω κάθε μέρα… μερικές φορές σχεδόν μπορώ να σε ακούσω να λες “θα μπορούσες να ΕΙΣΑΙ πιο τρελός; ” Ξεκουράσου μικρέ αδερφέ. Πάντα μου έφτιαχνες τη μέρα…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ