Τζεφ Μοντάνα: Η εξομολόγηση για τον πατέρα της – “Μόνο ένα άτομο μπορούσα να καλέσω και δεν ήρθε”

Για το ταξίδι της στις Κάννες και την σχέση της με τον πατέρα της μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” την Τετάρτη η Τζεφ Μοντάνα

Τo μοντέλο αναφέρθηκε στα όσα έζησε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Η Τζεφ Μοντάνα εξομολογήθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου ότι στη βραδιά εκείνη είχε την δυνατότητα να καλέσει μόνο ένα άτομο. Αυτό τελικά ήταν ο πατέρας της, με τον οποίο, όπως έχει πει στο παρελθόν, δεν μιλάνε. Ωστόσο, όπως είπε η ίδια, ο πατέρας της δεν έδωσε το “παρών”.

Τζεφ Μοντάνα: “Θα ήταν περίεργο για μένα να τον δω να έρχεται”

“Έκανα την κίνηση και κάλεσα τον μπαμπά μου στην βραδιά, εγώ είμαι εντάξει από την δική μου πλευρά. Χάρηκα που τον κάλεσα, είχα μόνο ένα άτομο που μπορούσα να καλέσω και κάλεσα τον μπαμπά μου. Υπήρχε μια θέση μπροστά, στην πρώτη γραμμή δεξιά, άδεια” ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζεφ Μοντάνα.

Και πρόσθεσε: “Εγώ το έκανα, αλλά καταλαβαίνω γιατί δεν ήρθε. Θα ήταν περίεργο για μένα να τον δω να έρχεται. Είναι μια συνθήκη που δε μπορώ να διαχειριστώ, ενώ μια κενή θέση την έχω αποδεχθεί. Η μητέρα μου έχει κάνει προσπάθειες να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας ανάμεσα σε εμένα και τον πατέρα μου”.

“Οι περισσότεροι πατεράδες είναι έτσι. Είναι δύσκολη πίστα οι πατεράδες. Υπάρχουν βέβαια και πολύ καλοί πατεράδες. Εντάξει, δε με ενδιέφερε αν θα έρθει, έχω να σκεφτώ τα δικά μου πράγματα. Στην τελική, δεν θες με τους γονείς σου να είσαι όλη την ώρα κολλητά. Αν έχεις μαζί σου την οικογένεια της επιλογής, σου είσαι καλά”, κατέληξε η Τζεφ Μοντάνα.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Τζεφ Μοντάνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ