Johnny Depp: Από το ακροατήριο του δικαστηρίου στο ακροατήριο του Royal Albert Hall

Ο Johnny Depp μετά τα δικαστήρια στην Αμερική για την περιβόητη υπόθεση της Amber Heard, είπε να πεταχτεί προχθές στο Λονδίνο για να ξεσκάσει λίγο και να παίξει μουσική πάνω στη σκηνή, μαζί με τον κολλητό του φίλο, τον θρυλικό κιθαρίστα Jeff Beck.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Στην παρέα τους βρέθηκε και η πρώην σύντροφος του Johnny, το σούπερ μόντελ Kate Moss, λίγες μέρες μετά την κατάθεση της στο αμερικάνικο δικαστήριο, όπου είπε ότι ο Johnny Depp δεν την είχε σπρώξει από τις σκάλες. Οι τρεις τους μαζί με άλλους φίλους της παραγωγής των συναυλιών του Beck έστησαν ένα πάρτι στα καμαρίνια. Και συγκεκριμένα στα καμαρίνια του περίφημου Royal Albert Hall.

Στο πάρτι μετά τη συναυλία κατέφθασε και η Sharon Osbourne, η σύζυγος του Ozzy.

Αντίθετα η Kate Moss είχε φθάσει στον συναυλιακό χώρο μιάμιση ώρα πριν ξεκινήσει το κονσέρτο, με μία μπλε Mercedes και μπήκε από την είσοδο που οδηγεί κατευθείαν στο backstage.

Οι δύο καλλιτέχνες στις κιθάρες, ο Jeff Beck και ο Johnny Depp έπαιξαν μαζί διασκευές σε κομμάτια των John Lennon, Marvin Gaye και Jimi Hendrix. Την συναυλία παρακολούθησαν 5.000 θεατές.

Johnny Depp, Jeff Beck

Johnny Depp, Jeff Beck

Johnny Depp

Johnny Depp, Jeff Beck

Kate Moss

Johnny Depp

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική). twitter:@IosifAvramoglou

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ