Θέμης Αδαμαντίδης: Μιλά για την περιπέτεια με την υγεία του και τη νέα του σύντροφο

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, τη σχέση του με τον Στέλιο Καζαντζίδη καθώς και για την προσωπική του ζωή.

“Η συνεργασία με τον Στέλιο Καζαντζίδη ήταν όνειρο ζωής, έγινε και κουμπάρος μου. Ο Στέλιος Καζαντζίδης μου είχε πει πως έχεις πολύ καλή φωνή άλλα ρεπερτοριακά είσαι σαν το ψάρι έξω από τα νερά του. Πολλά τραγούδια δεν ήθελα και τα είπαν άλλοι όπως το ‘Στην υγεία της αχάριστης’”.

Στη συνέχεια ο Θέμης Αδαμαντίδης αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του: «Είχα έναν εξωγκωματικό πολύποδα, έπιασε και η προσευχή μου και στο 4ο τραγούδι έβγαλα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία». Μάλιστα όπως σημείωσε αυτό συνέβη ενώ ήταν πάνω στην πίστα.

«Είμαι πατέρας 5 αγοριών, παίρνω την γνώμη τους και εκείνα τη δίκη μου” ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής ενώ σχετικά με την προσωπική του ζωή είπε: “Είμαι ερωτευμένος, τα προσωπικά μου θέλω να είναι μόνο για μένα. Υπάρχουν και κακοπροαίρετοι που σχολιάζουν την σχέση μου”.

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα έκανε μπότοξ, ο Θέμης Αδαμαντίδης απάντησε: “Μπότοξ δεν ξέρω αν θα έκανα, ίσως να κοιμόμουν λίγο παραπάνω και κάποια περιποίηση”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ