Τσετ Χανκς: Αυτή είναι η αλήθεια για τον πατέρα μου – “Δεν είχα ισχυρό ανδρικό πρότυπο”

Ο γιος του Τομ Χανκς, Τσετ Χανκς, ισχυρίστηκε ότι παρά το γεγονός ότι μεγάλωσε με έναν βραβευμένο με Όσκαρ πατέρα, δεν είχε κανέναν να απευθυνθεί ως παιδί διασημοτήτων.

«Δεν είχα ένα ισχυρό ανδρικό πρότυπο για να μου πει… «Αδερφέ, γ$## αυτούς τους ανθρώπους. Απλώς σε ζηλεύουν», δήλωσε ο 31χρονος σε ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube για την ασέβεια και το bullying που βίωσε από τους συνομηλίκους του για τον πλούτο, τη φήμη των γονιών του, καθώς όπως αναφέρει τον θεωρούσαν «αλαζόνα και κακομαθημένο».

«Έχεις όλα αυτά τα πράγματα που θέλουν, οπότε προσπαθούν να σου ρίξουν τη σκιά τους για να νιώθεις αγχωμένος με τον εαυτό σου επειδή ζηλεύουν. Έπρεπε να το ακούσω αυτό τότε», συνέχισε. «Δεν είχα κανέναν να μου το πει αυτό. Τώρα λέω στη νεότερη εκδοχή του εαυτού μου αυτό που έπρεπε να ακούσω τότε».

Ο ράπερ του “White Boy Summer” είπε ότι οι άνθρωποι συνήθιζαν να “αποφασίζουν” γι ‘αυτόν πριν καν τον γνωρίσουν.

«Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να γκρεμιστούν τα τείχη τους», μοιράστηκε. «Έτσι, συνάντησα πολλή περιφρόνηση, πολλή εχθρότητα και αρνητικότητα γιατί όλοι ήταν έτοιμοι να με μισήσουν».

Ο γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Ουίλσον, ο οποίος δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες με τους μύες του στο Instagram, πρόσθεσε ότι λόγω του «σκληρού εξωτερικού» του και της ικανότητάς του να εκφοβίζει, πολλοί από όσους τον μισούν, δεν είχαν ποτέ το θράσος να τον αντιμετωπίσουν πρόσωπο με πρόσωπο.

«Ήταν πάντα πίσω από την πλάτη μου με τη μορφή κουτσομπολιού» σημειώνει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ