Χρήστος Μάστορας: Η γνωριμία με την Ρίτα Γουίλσον και τον Τομ Χανκς

Ο Χρήστος Μάστορας συνδέεται με μια ξεχωριστή φιλία με την Ρίτα Γουίλσον, αλλά και με τον σύζυγό της, Τομ Χανκς. Στο “Ενώπιος Ενωπίω” μίλησε η Ρίτα Γουίλσον για την γνωριμία τους και την επιτυχημένη συνεργασία, με το τραγούδι, «Let Me Be».

“Χρήστο είμαι πολύ χαρούμενη για σένα, θα ήθελα να πω σε όλους για την πρώτη γνωριμία μας που ήταν μέσω zoom. Υπήρχε διαφορά ώρας, γιατί εγώ ζούσα στο Λος Άντζελες και ο Χρήστος στην Αθήνα. Ήταν ο μόνος τρόπος να βρισκόμαστε και να γράψουμε το τραγούδι μας “Let Me Be”.

Όταν άκουσα τη φωνή του Χρήστου την ερωτεύθηκα αμέσως γιατί έχει ψυχή, τόση παρουσία και αυθεντικότητα. Αισθάνομαι ότι ο Χρήστος έχει πολλά μέρη στον κόσμο που μπορεί να πάει, το θέμα είναι που θέλει να στρέψει την προσοχή του και τι θέλει να κάνει, γιατί το ταλέντο το έχει.

Ακόμα και όταν βρισκόμαστε περιστασιακά και τραγουδάμε, φέρνει τόση ταπεινότητα, και καλαισθησία σε ότι κάνει. Είμαι πολύ ευγνώμων που είναι φίλος μου ο Χρήστος, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και έχει απίστευτη αίσθηση του χιούμορ, και σίγουρα έχει να πάει σε πολλά μέρη και ανυπομονώ να δω το που αλλά είμαι ευγνώμων για τη φιλία του και την ικανότητα να γράφουμε μαζί τραγούδια, και να δω τι θα κάνει σαν καλλιτέχνης στον κόσμο” είπε η Ρίτα Γουίλσον.

“Μια πολύ σημαντική Ελληνίδα με την οποία έχουμε και κοινή καταγωγή, η μητέρα της είναι από ένα χωριό κοντά στο δικό μου” είπε ο Χρήστος Μάστορας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ