Το μωράκι της φωτογραφίας είναι πρωταγωνίστρια του Σασμού – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Το πανέμορφο μωράκι της φωτογραφίας, με τα μεγάλα καστανά μάτια, είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια την απολαμβάνουμε μέσα από την δραματική σειρά του Alpha «Σασμός».

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Ευγενία Σαμαρά

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Ευγενία Σαμαρά!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evgenia Samara (@eugeniasamara)

Ποια είναι η Ευγενία Σαμαρά

Η Ευγενία Σαμαρά γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου του 1987 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο πέρασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος.

Παράλληλα, η Ευγενία Σαμαρά αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της και έτσι ξεκίνησε να σπουδάζει και στη Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου, ενώ έχει και πτυχίο από την Δραματική Σχολή Ανδρέας Βουτσινάς.

Η καριέρα της στον χώρο του θεάματος άρχισε το 2008, συμμετέχοντας στην σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Καλεσμένη στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου είχε αναφερθεί και στο πόσο δύσκολο ήταν να αποτινάξει τον τίτλο του “κοριτσιού των Ράδιο Αρβύλα”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evgenia Samara (@eugeniasamara)

«Νομίζω ότι δεν μπήκα σε αυτή την παγίδα. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να μπω και το λέω γιατί οι άλλοι το είδαν έτσι. Οι άλλοι είναι ο καθρέφτης μας, αν εμείς φοβόμαστε ότι θα μας δουν σαν το “κορίτσι του τάδε”, “το κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα”, η “ηθοποιός” ή η “παρουσιάστρια”. Αν όμως βάλουμε εμείς την ταμπέλα στον εαυτό μας, μόνο αυτό θα δουν οι άλλοι. Τον καθρέφτη, γιατί αυτό είναι οι άλλοι απέναντι μας», είχε εξηγήσει.

«Εγώ αυτό πιστεύω και δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι δεν είμαι κάτι. Είχα σπουδάσει, ήρθα εδώ, δούλεψα για πρώτη φορά στην τηλεόραση, δούλεψα για πρώτη φορά στο θέατρο. Ένιωθα ότι εγώ αυτό το πράγμα το έχω σπουδάσει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει αν ότι… αν το σπουδάσω ή δεν το σπουδάσω. Εγώ, για τα δικά μου δεδομένα, ένιωθα ότι ναι μπορώ να το κάνω και θέλω να το κάνω και κάτι διάβασα για αυτό», είχε συμπληρώσει.

«Δεν πήγα σε οντισιόν που με κοίταξαν με μισό μάτι, δεν εμφανίστηκαν άνθρωποι στη ζωή μου ή δεν το είδα. Μα αυτό που δεν το πιστεύουμε, δεν θα το δούμε», είχε καταλήξει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evgenia Samara (@eugeniasamara)

Το 2014 έλαβε μέρος στην δραματική σειρά του Ant1 «Εκδρομή». Κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει συμμετάσχει σε αρκετές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, μεταξύ αυτών: «Παρθένα Ζωή», «Όσο Έχω Εσένα» και «Σασμός».

Επίσης έχει συμμετάσχει στις ταινίες «Ευτυχία» και «Για Πάντα».

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις: «Οι μάγισσες της Σμύρνης», «Το δικό μας σινεμά» και «Grease».

Από το 2023 παρουσιάζει στην ΕΡΤ το τηλεπαιχνίδι «Switch».

Μιλώντας για το τηλεπαιχνίδι, έχει πει σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου «Είναι το μοναδικό παιχνίδι παγκοσμίως που δεν μετράμε πόντους, δεν έχει βαθμολογία. Έχουμε τους ίδιους παίκτες όλη την εβδομάδα και μου αρέσει που δημιουργείται αυτή η σύνδεση. Είναι ανατρεπτικό γιατί από την στιγμή που κάποιος είναι πρώτος μπορεί να βρεθεί πέμπτος. Ο ρόλος μου είναι να τους βοηθάω, να τους εξηγώ, να τους ηρεμώ, να μην τους αγχώνω. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιχνίδια. Οπότε είμαι και ανταγωνιστική και μου αρέσει και να τα περιγράφω και να παίζω, οπότε μπαίνω σε αυτό το πράγμα με πάρα πολύ χαρά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evgenia Samara (@eugeniasamara)

Είναι κάτι καινούριο για εμένα, δεν έχω ξανακάνει παρουσίαση και το παίρνω ότι είμαι με τους φίλους μου και παίζουμε. Στην οντισιόν δεν είχα άγχος και δεν είναι κάτι που συνηθίζω στη ζωή μου. Ήμουν πάρα πολύ άνετη, πιστεύω εκεί τους κέρδισα. Ένιωσα τόσο άνετα σε αυτό και στο περιβάλλον. Είναι μια πάρα πολύ ωραία παραγωγή. Είχα γυρίσει για δυο μέρες για να κάνω την οντισιόν και όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι με παίρνουν για να μου πουν έλα να το κάνουμε. Το Switch θα προβάλλεται καθημερινά 19:15. Δευτέρα με Πέμπτη έχουμε τους παίκτες μας και την Παρασκευή έρχονται αγαπημένοι μας καλλιτέχνες και παίζουμε για φιλανθρωπικό σκοπό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evgenia Samara (@eugeniasamara)

Την φωτογραφία από την βρεφική της ηλικία την είχε ανεβάσει η ίδια η Ευγενία Σαμαρά στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram στις 15 Δεκεμβρίου του 2022, με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του πατέρα της.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη είχε μιλήσει για τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα. Συγκεκριμένα είχε εξομολογηθεί: «Τι να λέμε. Έχει ένα χρόνο που έφυγε ο πατέρας μου. Μεγάλο σοκ, μεγάλη απώλεια και ήταν και πολύ ξαφνικό αυτό που συνέβη. Δεν το περιμέναμε. Πάγωμα μπορώ να σου πω ότι αισθανόμουν. Άδειασα ξαφνικά και αισθάνθηκα συναισθήματα που δε μπορώ να περιγράψω. Για μένα είναι απελευθερωτικό το ότι τα είχα πει όλα με τον μπαμπά μου…

Θέλω να νιώθει η ενέργειά του και η ψυχή του ότι είναι πολύ δύσκολο αλλά αν αυτό έπρεπε να γίνει… Είμαι πολύ τυχερή που τον είχα όλα αυτά τα χρόνια στη ζωή μου. Είμαι πολύ τυχερή για όλα όσα μου έδωσε. Έχω περάσει μαζί του πάρα πολλά. Ήταν ένας άνθρωπος της διασκέδασης. Οι φίλοι μου όλοι τον λάτρευαν… Έχει πολλή δυσκολία μέσα η απώλεια αλλά… Δεν νομίζω ότι θα το λύσω και θα πω ότι είμαι καλά με την απώλειά του. Μου λείπει πολύ. Είναι ωραίο όμως να σκέφτομαι αυτά που είχαμε, δεν έχει νόημα να σκέφτομαι τι δεν έχω τώρα. Είναι έτσι κι αλλιώς μέσα μου αλλά μου λείπει, μου λείπει πολύ. Είναι αυτή η επαφή».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evgenia Samara (@eugeniasamara)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ