Το μεγαλειώδες χιούμορ του δικού μας Zach Galifianakis παραμένει αξεπέραστο

Ο απίστευτος Zach Galifianakis είναι Ελληνοαμερικανός ηθοποιός, γεννημένος το 1969 στο Wilkesboro της North Carolina.

Η μητέρα του είναι σκωτζέζικης καταγωγής, αλλά οι παπούδες του από την πλευρά του πατέρα του, ο Μιχάλης Γαλιφιανάκης και η Σοφία Καστρινάκη, ήταν μετανάστες στην Αμερική από την Κρήτη.

Ο Zach βαπτίσθηκε Χριστιανός Ορθόδοξος. Έγινε ευρύτερα γνωστός με την τριλογία ταινιών “The Hangover” (2009–2013).

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Αλλά εκείνο που παραμένει αξεπέραστο είναι το τηλεοπτικό σώου που παρουσίαζε ο ίδιος, δυστυχώς για περιορισμένο αριθμό επεισοδίων, η εκπομπή “Between Two Ferns with Zach Galifianakis” (“Ανάμεσα σε δύο φτέρες”). Γυρίστηκαν μόνο 21 επεισόδια της εκπομπής, από τον Γενάρη του 2008 μέχρι τον Ιούνιο του 2018.

Επρόκειτο στην ουσία για ένα μικρό talk show, διάρκειας περίπου 5′ λεπτών, όπου ο Zach Galifianakis ήταν ο οικοδεσπότης και παρουσιαστής και ο οποίος φιλοξενούσε διάσημους ανθρώπους. Ο Galifianakis ήταν δεικτικός, είρων, πολλές φορές προσβλητικός απέναντι στους καλεσμένους του.

Πολλούς τους εκνευρίζει αφάνταστα, άλλοι με το ζόρι συγκρατούν τα γέλια τους, άλλοι πάλι δεν μπορούν να τα συγκρατήσουν, όπως π.χ. η Charlize Theron. Εκείνος όμως είναι πάντα ανέκφραστος έως περιφρονητικός.

Είναι αρκετοί οι διάσημοι, που δεν συνηθίζουν να δίνουν εύκολα συνεντεύξεις, παρόλα αυτά απολάμβαναν το πρωτόγνωρο χιούμορ του Zach και δέχθηκαν να μπουν στην βάσανο μιας ταπεινωτικής συνέντευξης μαζί του…!

Ανάμεσά τους και οι: Charlize Theron, Sean Penn, Bruce Willis, Jennifer Aniston, Justin Bieber (μην χάσετε την φάση όπου τον… δέρνει με τη ζώνη του), Barack Obama (κανένας δεν έχει μιλήσει έτσι σε εν ενεργεία Πρόεδρο των ΗΠΑ), Brad Pitt και η Hillary Clinton (όπου μέσα στη συνέντευξή της έριξε προεκλογικό διαφημιστικό μήνυμα του… Donald Trump).

Zach Galifianakis

Αυτές τις ξεκαρδιστικές 8 συνεντεύξεις θα τις βρείτε παρακάτω. Δυστυχώς δεν υπάρχουν υπότιτλοι στα ελληνικά, αλλά αν βοηθάει υπάρχουν στα αγγλικά. Απολαύστε τις!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ