Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι πρώην παίκτρια του Survivor – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Το γλυκό κοριτσάκι που ποζάρει στην φωτογραφία μαζί με τον πατέρα της, είναι γνωστή Ελληνίδα influencer που έχει συμμετάσχει και στο «Survivor».

Αναγνωρίζετε το παιδάκι της φωτογραφίας; – Είναι από τους πιο γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Αναγνωρίζετε το μωράκι της φωτογραφίας; – Είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Στην φωτογραφία απεικονίζεται η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην παιδική της ηλικία!

Ποια είναι  η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι 37 ετών και γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια είχε περιγράψει σε συνέντευξή της  στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη: «Ήμουν έντονο αγοροκόριτσο, μεταμορφώθηκα στα 18 μου. Είχα έντονη τριχοφυΐα και τα παιδιά με φωνάζανε “τριχωτή αρκούδα” στο σχολείο.

Επειδή ήμουν πολύ αδύνατη με φώναζαν “σκελετούλα”.Οικονομικά ως οικογένεια είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Κάποιες φορές θυμάμαι σπάγαμε τον κουμπαρά για να πάρουμε ψωμί».

Πήγε σε τεχνικό λύκειο και σπούδασε μακιγιάζ και κομμωτική. Σε ηλικία 18 ετών έλαβε μέρος στα καλλιστεία ομορφιάς «Playmate», ωστόσο δεν συνέχισε στον χώρο του μόντελινγκ.

Το «My Style Rocks»

Το 2020 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ «My Style Rocks». Εκεί κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει μία από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες του παιχνιδιού. Παρ’ όλα αυτά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Καλεσμένη τον Σεπτέμβρη του 2020 στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε πει, μεταξύ άλλων, για την οικειοθελή αποχώρησή της από το παιχνίδι: «Την τελευταία μέρα έκανα ένα concept ότι πάω στα μπουζούκια. Πήρα δύο από τον κύριο Χριστόπουλο. Ο κύριος Κουδουνάρης μου είπε πως κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουμε να μιλαμε και για στυλ. Ότι εγώ το μόνο που κάνω σε αυτή την εκπομπή είναι να κερδίζω χρόνο με τον χαρακτήρα μου. 

Του είπα ότι “την επόμενη φορά που θα μου πείτε αυτό, να επικοινωνήσετε με το ακουστικό σας που μου λέει άλλα”. Έφυγα και είπα στον διάδρομο “άι στο διάολο”. Στην όλη κατάσταση. Αγανάκτησα.Φεύγοντας και πηγαίνοντας στο αυτοκίνητο ζητούσα το κινητό μου από τους ανθρώπους της παραγωγής και δεν μου το έδιναν και επίσης μου πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητό μου ξεκινάει με το κουμπί “Start”. Όταν βγήκα στη Βεϊκου, έσβησε το αυτοκίνητο, νέκρωσε το φρένο και το τιμόνι. Αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό.

Πήγα να χτυπήσω έναν διανομέα, ο οποίος προσφέρθηκε να με βοηθήσει και να πάμε στην άκρη το αυτοκίνητο, κάλεσε τη αστυνομία αφού του είπα τι έχει γίνει. Η αστυνομία μου είπε να κάνω καταγγελία για απόπειρα εγκληματικής ενέργειας και για ότι με εκβιάζανε να πάω εκεί να πάρω τα αντικείμενα. Και τους είπα ότι δεν θέλω να κάνω τίποτα τέτοιο».

Η συμμετοχή στο  «Survivor»

Το 2022 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου συμμετείχε στο  «Survivor», στο οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας.

Σχετικά με την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είχε εξηγήσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ότι: «Όποτε είχα σκεφτεί για το «Survivor» ή έβλεπα ανθρώπους να πηγαίνουν, έλεγα πως δεν θα το κάνω ποτέ μου αυτό. Αλλά τελικά δεν πρέπει να λέω ποτέ.

Πήρα την απόφαση γιατί ήταν η ίδια παραγωγή με το «My Style Rocks», οι ίδιοι άνθρωποι, ένιωθα ασφάλεια. Πίστευα ότι θα τα καταφέρω, αλλά δεν ήξερα αν το σωματότυπό μου… Στο «My Style Rocks» ήμουν μια περσόνα. Ανάλογα με το που υποδυόμουν που πήγαινα το ζούσα. Το ζούσα έντονα. Ο αληθινός μου χαρακτήρας είναι αυτός που είδαμε στο «Survivor»».

«Πέρασα καλά και στις δύο ομάδες. Στην κόκκινη ομάδα ήταν πιο έντονα τα πράγματα. Στην μπλε ήταν πιο ομαλά τα πράγματα, τα παιδιά ήταν πιο απλά παιδιά και δεκτικά.

Αν μου έκαναν τώρα πρόταση να πάω, έχοντας την εμπειρία, δεν θα ξαναπήγαινα γιατί θεωρώ ότι όλα τα πράγματα πρέπει να γίνονται μία φορά. Αν το επαναλάμβανα θα έχανε το μάθημά του. Πολλές φορές ένιωσα σαν αδέσποτο ζώα, πολλές φορές πείνασα πάρα πολύ, τον πρώτο καιρό έφαγα και από τα σκουπίδια», είχε προσθέσει.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου το 2023 έλαβε μέρος και στο «Survivor All Star». Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε δηλώσει: «Με αυτές τις συνθήκες αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα πήγαινα ξανά στο «Survivor», αλλά δεν έχω μετανιώσει που πήγα ξανά. Άλλαξαν τα πάντα, το μόνο που έμεινε ίδιο ήταν ο Λιανός. Στο φετινό «Survivor» πήγαινες με την χαρά ότι θα πάρεις τα πέντε χιλιάρικα την εβδομάδα. Είναι πάρα πολλά λεφτά.

Όποτε φέτος γινόταν και «σφαγή» για το ποιος θα κάτσει περισσότερο. Συμπεριφορές άλλαζαν από την μία στιγμή στην άλλη, φίλοι να προδίδουν φίλους, άνθρωποι οι οποίοι έχουν ανθρώπινες σχέσεις στην έξω ζωή με άλλους ανθρώπους, να γίνονται εχθροί, να πουλάει ο ένας τον άλλον. Και υπήρχαν και άνθρωποι που έπαιζαν έναν ρόλο καταπληκτικό, πορεύτηκαν και πορεύονται ακόμα και λες μπράβο.

Γιατί σαν χαρακτήρας, για αυτό που καλείσαι να κάνεις, εξυπηρετείς το σκοπό, οπότε βγάζεις και τα λεφτά, γιατί κακά τα ψέματα, όλοι για τα λεφτά πήγανε, αυτή την φορά ειδικά. Δεν το παρεξηγώ. Να πληρωθούν και να είναι καλά και ο κύριος Ατζούν που πληρώνει. Γιατί όλα αυτά τα παιδιά είναι Έλληνες και έρχονται πίσω στην Ελλάδα και κάτι κάνουν είτε επιχειρηματικά, είτε κλείνουν κάποιες τρύπες και εγώ χαίρομαι».

Η μάχη με τον καρκίνο

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχει δώσει την δική της μάχη με τον καρκίνο, από την οποία έχει βγει νικήτρια. Μάλιστα έχει μιλήσει και δημοσίως για τα όσα είχε βιώσει τότε.

Στη συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη είχε αναφέρει: «Ο καρκίνος ήρθε στα 27 μου χρόνια. Με βρήκε ευτυχισμένη και ερωτευμένη, με βρήκε να έχω το κομμωτήριό μου και να βγάζω αρκετά χρήματα κάθε μέρα και μού τα πήρε όλα. Μου πήρε την υγεία, τα μαλλιά μου, το χαμόγελο από τα χείλη μου, αλλά και των αγαπημένων μου ανθρώπων.

Ήταν λέμφωμα σε τελευταίο στάδιο. Οι γιατροί έλεγαν στον σύντροφό μου ότι έχω μία εβδομάδα ζωής. Είχα πάρει και περούκα, δεν την έβαλα ποτέ. Την έβαλα μια μέρα και αισθανόμουν γελοία. Μετά από έναν χρόνο ορθοπόδησα. Στα 28 με 29 τελείωσε η περιπέτεια. Πέρασα βίαια κατάθλιψη. Σκεφτόμουν ότι θα πεθάνω».

Η παιδική φωτογραφία

Την φωτογραφία από την παιδική της ηλικία την είχε ανεβάσει η ίδια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 26 Οκτωβρίου του 2022.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ