Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Απαντά για τα ασφαλιστικά μέτρα της Βρισηίδας Ανδριώτου

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστή η είδηση πως η Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε ασφαλιστικά μέτρα στην άλλοτε καλή της φίλη Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Σήμερα (7/11) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προβλήθηκαν δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, στις οποίες και απαντά για τα ασφαλιστικά μέτρα.

«Δεν έχω πάρει κάτι στα χέρια μου. Άνοιξα τα site και είδα αυτό. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει ανάλογα με το τι έχει στην ψυχούλα του, να εκφράζεται. Αλλά είναι κι αυτός ένας τρόπος όταν δε είσαι στην επικαιρότητα να βρίσκεσαι στο επίκεντρο και να κάνεις μια διαφήμιση στο όνομά σου. Γι’ αυτό το λόγο θεωρώ ότι γίνεται αυτό, αυτή τη στιγμή.

Δε συναναστρεφόμαστε, δεν κινούμαστε στους ίδιους χώρους, δε βγαίνουμε στα ίδια μαγαζιά ώστε να συναντά η μια την άλλη. Έτυχε να βρεθούμε σε μια επίδειξη μόδας, κι εγώ να ανοίξω και να κλείσω την επίδειξη. Δεν έγινε κάτι άλλο. Ήταν η πρώτη φορά μετά από καιρό που βρεθήκαμε σε κοντινή απόσταση η μια με την άλλη» ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Στη συνέχεια εξήγησε πως: «Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται όπως επιθυμεί, κι εκείνη εκφράστηκε, όπως είδαμε. Δεν έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου. Αν έρθει κάποιο χαρτί, εννοείται ότι θα πράξω κι εγώ τα νόμιμα. Ας θυμηθούμε μία ανάλογη περίπτωση που έγινε πριν λίγους μήνες με την Μαίη, που ούτε και εκείνη πήρε κάποιο χαρτί στα χέρια της».

«Αν την είχα απέναντί μου, δε θα της έλεγα κάτι. Θα της ευχόμουν μόνο ο Θεός να της δώσει φώτιση και ηρεμία και γαλήνη στην ψυχή της και γρήγορα να έχει ό,τι καλύτερο επιθυμεί στη ζωή της και τα επαγγελματικά της, και να πάει τόσο ψηλά η δουλειά της που μέσα από εκεί να ακούγεται το όνομά της και όχι μέσα από τέτοιες κατασκευασμένες χωρίς λόγο ενέργειες» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ