Σχέση πάθους μέσα στη φυλακή – Το ειδύλλιο νοσοκόμας με κρατούμενο

Μια νοσοκόμα ερευνάται για ισχυρισμούς ότι είχε σχέση με έναν κρατούμενο σε μια από τις κορυφαίες φυλακές ασφαλείας της Βρετανίας, όπως αποκαλύπτει σήμερα η MailOnline.

Η Alexandra Power απομακρύνθηκε από την εργασία στο HMP Aylesbury στο Buckinghamshire, ενώ διεξάγεται η έρευνα. Κατηγορείται ότι ξεκίνησε σχέση με τον Τζέι Μπελ, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση δέκα μηνών για αδίκημα οδικής οργής.

Δεν είναι η πρώτη ερωτική περιπέτεια για τον φυλακισμένο, καθώς πριν από την νοσοκόμα είχε σχέση με μια σωφρονιστική υπάλληλο. Στον Μπελ είχε ανατεθεί εργασία κοντά στην είσοδο των φυλακών, όπου η Power εργαζόταν ως προσωρινή νοσοκόμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γοητευτική νοσοκόμα είχε ήδη σχέση και είναι μητέρα δύο παιδιών. Αλλά και ο κρατούμενος έχει σχέση και είναι επίσης πατέρας δύο παιδιών.

Όμως από ότι φάνηκε η έλξη τους δεν ήταν προσωρινή, καθώς όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Μπελ αφέθηκε ελεύθερος πριν από μερικές εβδομάδες και φημολογείται ότι ζει με την κυρία Power στο Milton Keynes.

Η 31χρονη περιέγραψε όσα ακούστηκαν για την σχέση τους ως «ψευδή ισχυρισμό», αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω. Φαίνεται ότι εργάζεται ως νοσοκόμα μόνο έναν χρόνο και στο παρελθόν έχει εκπαιδευτεί ως τεχνικός ομορφιάς.

Η έρευνα στις φυλακές

Εργαζόταν στη φυλακή για το Κεντρικό και Βορειοδυτικό Λονδίνο NHS Foundation Trust, όπου ξεκίνησε εσωτερική έρευνα.

Σε μια δήλωση, εκπρόσωπος της Trust επιβεβαίωσε: «Έχουμε ενημερωθεί για έναν ισχυρισμό σχετικά με έναν προσωρινό εργαζόμενο, τον οποίο ερευνούμε. Ενώ αυτή η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ζητήθηκε από το μέλος του προσωπικού να μην παρευρεθεί στον χώρο εξυπηρέτησης που συνήθως εργάζεται. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι πρόκειται για μια ουδέτερη ενέργεια για να επιτραπεί η διεξαγωγή πλήρους έρευνας. Δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε περαιτέρω τέτοια θέματα όσο αυτά λαμβάνουν χώρα».

Πριν από δύο χρόνια ο Μπελ ήταν ένας από τους τρεις κρατούμενους στο The Mount Jail στο Hemel Hempstead του Hertfordshire, ο οποίος είχε σεξουαλικές επαφές με μία σωφρονιστικό υπάλληλο. Η Σάρα Μίλμπερν, 33 ετών, καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση το 2021, αφού ομολόγησε την ενοχή της σε τρεις κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά σε δημόσιο αξίωμα.

Γιατί μπήκε στην φυλακή ο Μπελ

Ο Μπελ μπήκε στη φυλακή, αφού βιντεοσκοπήθηκε να απειλεί δύο μοτοσικλετιστές με ένα σφυρί σε ένα βίαιο επεισόδιο οργής στο Λονδίνο, στο οποίο ούρλιαζε: «Θα σε σηκώσω». Αργότερα χτύπησε έναν από αυτούς στο κεφάλι.

Μια πηγή είπε: «Η Alex δεν ήταν πολύ καιρό νοσοκόμα, ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της πριν από περίπου ένα χρόνο. Είναι πολύ λαμπερή και ήταν φυσικά δημοφιλής στους άνδρες. Ο Τζέι είχε δουλειά στη φυλακή που εργαζόταν στην είσοδο όπου προσέρχονται οι νέοι κρατούμενοι και η Άλεξ βρισκόταν εκεί κοντά. Έτσι γνωρίστηκαν νωρίτερα φέτος. «Ήταν κοινή γνώση γύρω από το μέρος ότι είχαν “κολλήσει”. Ο Τζέι απελευθερώθηκε τον Σεπτέμβριο και τώρα ζουν μαζί».

«Η Άλεξ δεν είναι η πρώτη εργαζόμενη σε φυλακή με την οποία έχει εμπλακεί ο Τζέι. Συνελήφθη να στέλνει μηνύματα σε μια γυναίκα σωφρονιστικό υπάλληλο πριν από μερικά χρόνια, οπότε έχει φόρμα για τέτοιου είδους πράγματα. H Άλεξ είχε τότε σύντροφο και δύο παιδιά. Ο Τζέι είχε επίσης σύντροφο και δύο παιδιά».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ