Επίθεση με μπαλτά στην Κηφισιά: «Δεν ήθελα ποτέ να χτυπήσω έναν αθώο άνθρωπο,» λέει ο δράστης

Μετανιωμένος δηλώνει, μέσω του συνηγόρου του Βασίλη Σπύρου, ο άνδρας ο οποίος εισέβαλε με έναν μπαλτά σε εστιατόριο στην Κηφισιά και επιτέθηκε σε έναν υπάλληλο.

Του Μίλτου Σακελλάρη

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν οι αυτόπτες μάρτυρες φώναζε πως του χρωστάνε χρήματα, κρατούσε τον μπαλτά και επιτέθηκε στον άτυχο άνδρα, τον οποίο λίγο έλειψε να σκοτώσει. Όπως περιέγραψαν όσοι ήταν στο μαγαζί, το θύμα βρέθηκε στο λάθος σημείο την πιο ακατάλληλη στιγμή, καθώς ο ίδιος δεν είχε δει ξανά στη ζωή του τον δράστη,  ώστε να έχει κάτι μαζί του.

«Η αλήθεια είναι, ο άνθρωπος που χτύπησα δεν έχει καμία σχέση με αυτούς που εγώ θεωρούσα υπεύθυνους για ό, τι μου είχε συμβεί για όλη αυτήν την ιστορία, δε μου έφταιγε πουθενά, απλά ήταν ένα ξέσπασμα τη λάθος στιγμή, στον λάθος άνθρωπο, το οποίο οδήγησε σε αυτό που οδήγησε τελικά. Δεν ήθελα ποτέ να χτυπήσω έναν αθώο άνθρωπο, θα μπορούσα κι εγώ να είμαι σε αυτήν τη θέση, θα μπορούσα να είμαι κι εγώ αυτός ο αθώος άνθρωπος που του επιτέθηκαν», αναφέρει ο ίδιος μέσω του συνηγόρου του.

«Ούτε και ο ίδιος δεν μπορεί να δώσει επαρκείς εξηγήσεις γιατί συμπεριφέρθηκε έτσι», δήλωσε στο enikos.gr o δικηγόρος του, Βασίλης Σπύρου.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως πρόκειται για έναν άνθρωπο  «εύθραυστο», ο οποίος έχει πιεστεί πολύ: «Είναι αποξενωμένος από την οικογένειά του». Όπως μας είπε ο κ. Σπύρου στο enikos.gr ο συγκεκριμένος άνθρωπος παρά το ένταλμα της ανακρίτριας για την προφυλάκιση του 24χρονου για κράτησή του στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, «η εισαγγελία εκτελέσεων αποφάσισε ότι αυτός ο άνθρωπος πρέπει να κρατηθεί με τον γενικό πληθυσμό».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ