Κοζάνη: Εξέδιδαν 37χρονη έγκυο – Τρεις συλλήψεις για μαστροπεία

Στον εισαγγελέα Κοζάνης αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα, Τρίτη, οι τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται για υπόθεση μαστροπείας και σωματικής βλάβης εις βάρος 37χρονης αλλοδαπής εγκύου, η οποία μετά την καταγγελία της χθες , υπέστη επιληπτική κρίση μέσα στο αστυνομικό τμήμα και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, η 30χρονη, η οποία είχε μαζί της και ένα ακόμη παιδάκι ηλικίας περίπου 1,5 ετών κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι υπέστη σωματική βλάβη και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας από έναν 70χρονο. Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η γυναίκα φέρεται να κατήγγειλε πως την εξέδιδε ζευγάρι από την Κοζάνη στην ευρύτερη περιοχή. Πρόκειται για 40χρονη και 60χρονο που κατηγορούνται για εμπορία ανθρώπου.

Ακολούθησε από την πλευρά της Αστυνομίας η σύλληψη και των τριών. Εις βάρος της 40χρονης ασκήθηκε δίωξη και για κατοχή ναρκωτικών γιατί βρέθηκαν πάνω της και ναρκωτικά δισκία, ενώ η Ασφάλεια Κοζάνης συνεχίζει την προανάκριση για την τυχόν εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ