Κηφισιά: Με μπαλτά χτύπησε στο κεφάλι τον 21χρονο υπάλληλο της πιτσαρίας ο δράστης

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 24χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (02/11), στην Κηφισιά, για την αιματηρή επίθεση σε βάρος ενός υπαλλήλου πιτσαρίας, στη συμβολή των οδών Λεβίδου και Κασσαβέτη.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των μαρτύρων ο δράστης επιτέθηκε στον 21χρονο με μπαλτά συνολικού μήκους 30 εκατ. και μήκος λάμας 16 εκ. προκαλώντας του πολλαπλά θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, στα χέρια και στα πόδια, με αποτέλεσμα να χρήζει άμεσης νοσηλείας και να μεταφερθεί στο χειρουργικό τμήμα των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Όσοι ήταν μάρτυρες του αιματηρού επεισοδίου, καταδίωξαν και ακινητοποίησαν τον 24χρονο δράστη, μέχρι να φτάσει η ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο ώστε να προχωρήσει στη σύλληψή του.

Το θύμα έχει υποστεί κάκωση κεφαλής και βαθιά θλαστικά τραύματα στην μετωπιαία χώρα, στην αριστερή βρεγματική χώρα, στην αριστερή ζυγωματική χώρα και στον λοβό του αριστερού του αυτιού, καθώς και σε χέρια και πόδια.

Παράλληλα, μία υπάλληλος της επιχείρησης κατέθεσε στους αστυνομικούς πως ο 24χρονος δράστης είχε περάσει από το κατάστημα και την προηγούμενη ημέρα, ενώ από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης αρνείται ότι τον γνωρίζει και τονίζει πως ουδέποτε είχε σχέση μαζί του.

Ο κατηγορούμενος με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ