Κηφισιά: «Δούλευα από δεκατριών ετών, μου φάγατε τα λεφτά» – Ο άνδρας που μαχαίρωσε υπάλληλο είχε οικονομικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη

Αιματηρή επίθεση σημειώθηκε το απόγευμα σε πιτσαρία στην οδό Λεβίδου στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 24χρονος δράστης μαχαίρωσε 21χρονο εργαζόμενο, ο οποίος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με τραύματα στο κεφάλι και τα χέρια.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Πέμπτης (2/11), όταν ένας άνδρας μπήκε στην πιτσαρία και άρχισε να φωνάζει το όνομα ενός υπαλλήλου του μαγαζιού. «Πού είναι, πού είναι;» φέρεται να έλεγε ο άνδρας, ο οποίος εμφανιζόταν να βρίσκεται σε κατάσταση παροξυσμού. Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, φώναζε ότι του χρωστούσαν χρήματα και απαιτούσε να του τα δώσουν.

Στο μαγαζί επικράτησαν στιγμές έντασης και πανικού και κάποια στιγμή, ο δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε σε έναν από τους υπαλλήλους της πιτσαρίας, τραυματίζοντάς τον.

Όπως μεταδίδει η δημόσια τηλεόραση, όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 18.00 όταν ο δράστης φαίνεται πως αναζητούσε έναν συγκεκριμένο άνδρα από το κατάστημα, πιθανότατα τον ιδιοκτήτη, μιας και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται να είχε κάποιες οικονομικές διαφορές με την επιχείρηση.

Αντ’ αυτού όμως, διαπληκτίστηκε με έναν από τους υπαλλήλους και του επιτέθηκε με μαχαίρι.
Ο υπάλληλος, 21 ετών, βρισκόταν πίσω από τον μπουφέ και τραυματίστηκε βαριά στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στα άκρα.

Στη συνέχεια ο 24χρονος προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, ωστόσο, εκείνη των ώρα υπήρχαν πολλά άτομα στην γειτονιά που τον κυνήγησαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν καλώντας στη συνέχεια την αστυνομία.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για έναν Έλληνα, 24 ετών και σύμφωνα με μια μαρτυρία, όταν έκανε την επίθεση φορούσε γάντια και φώναζε: «Δούλευα από δεκατριών ετών και μου φάγατε τα λεφτά».

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο τραυματίας περπάτησε αιμόφυρτος με τη βοήθεια των ανθρώπων του μαγαζιού μέχρι ένα φαρμακείο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Του έδεσαν με γάζες τα βαριά τραύματα μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ και να τον μεταφέρει στον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου.

Μια αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει πως ο άτυχος άνδρας είχε αίματα στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στα χέρια. «Τον δέσαμε πολύ καλά με γάζες και πήραμε τηλέφωνο το ασθενοφόρο για να έρθει να τον παραλάβει. Δεν είδα τον δράστη, άκουσα ένα μπαμ και βγήκα για να βοηθήσουμε το παιδί», αναφέρει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ